Se mai întoarce prințesa Charlene de Monaco la soțul său?

Prințesa Charlene, soția lui Albert de Monaco, va rămâne în Africa de Sud pe perioadă nedeterminată.

Se mai întoarce prințesa Charlene de Monaco la soțul său?

Joia trecută, a fost a 10-a aniversare a nunții Prințului Albert cu soția lui, Prințesa Charlene, dar cei doi au sărbătorit separat, și nu se știe când se vor revedea.

Potrivit Page Six, se înmulțesc vocile care susțin că Charlene de Monaco nu are de gând să se întoarcă prea curând acasă, din Africa de Sud, țara ei natală, unde se află deja de prin ianuarie.

Gemenii cuplului, Gabriella și Jacques, în vârstă de 6 ani, au rămas cu tatăl lor de 63 de ani, alături de care apar la evenimentele publice.

Deși sursele de la palat pun absența îndelungată, pe perioadă nedefinită, a prințesei, pe seama unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care impune mai multe „proceduri”, comentatorii din Monaco cred că plecarea e motivată mai degrabă de infidelitățile prințului.

Aparent, în decembrie acesta a fost dat în judecată de o femeie din Brazilia care susține că are un copil de 15 ani cu el.

De altfel, Charlene a intenționat să renunțe la a se mai mărita cu el chiar înaintea nunții lor ca-n povești care a costat 75 de milioane de dolari, tot pentru că Prințul Albert recunoscuse, forțat de niște procese, că avea copii cu alte femei.

La scurt timp după aflarea veștii despre noul proces intentat prințului în 2020, soția lui s-a etalat în public cu o tunsoare punk, radicală pentru statutul ei.

Prințesa, în vârstă de 43 de ani, nu este foarte îndrăgită de locuitorii micului principat Monaco, care nu încetează să o compare cu soacra ei, Grace. Charlene, fostă înotătoare de performanță, zâmbește rar în public și a fost supranumită „Prințesă tristă”, fiind criticată, de asemenea, că și-a făcut prea multe operații estetice.

Pe contul de Instagram al prințesei, a fost postat acum două zile un video care să marcheze aniversarea nunții ei cu Albert. Mesajul destul de sec care îl însoțește este: „Vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul dvs. și pentru generozitatea pe care am primit-o în acest deceniu al căsătoriei noastre.

Cu recunoștință, suntem capabili să ne continuăm munca prin fundațiile noastre.

Vă mulțumim pentru cadourile aniversare, pentru generozitate și încredere.”

Citește și:

Ce spune Ilinca Vandici despre zvonurile privind divorțul său: „Îmi pare bine pentru mine'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people