Salariile fabuloase – dar foarte diferite – pe care le primesc Jennifer Aniston și Julia Roberts pentru noile lor roluri TV

Dacă îți era dor să le vezi pe ecrane pe Jennifer Aniston, Julia Roberts și Reese Witherspoon, avem o veste foarte bună pentru tine!

Salariile fabuloase – dar foarte diferite – pe care le primesc Jennifer Aniston și Julia Roberts pentru noile lor roluri TV

Jennifer Aniston, Julia Roberts și Reese Witherspoon sunt câteva dintre cele mai cunoscute vedete pe care vom avea ocazia să le vedem în curând pe micile ecrane, în noi seriale.

Un raport publicat de Variety a scos la iveală și salariile fabuloase pe care cele trei actrițe le vor primi pentru noile lor roluri. Aniston va primi 1,1 milioane de dolari pentru fiecare episod al serialului realizat de Apple TV, proiect despre care nu există momentan detalii nici măcar privind numele. În plus, starul din serialul „Friends” va primi sume adiacente pentru rolul său de co-producător, compania sa, Echo Films, fiind implicată în realizarea serialului. Din distribuția serialului vor mai face parte Steve Carell, Gugu Mbatha-Raw și Billy Crudup

Același salariu îl va primi și Reese Witherspoon care va juca și coproduce un serial, tot pentru Apple TV.

Spre deosebire de Aniston și Witherspoon, Julia Roberts va primi o sumă mult mai mică pentru primul serial în care va juca, „Homecoming”, care este realizat și difuzat de Amazon. Conform Variety, Roberts a semnat un contract potrivit căruia va primi 600.000 de dolari pentru fiecare episod.

Pentru Jennifer Aniston, noul ei rol înseamnă întoarcerea pe micile ecrane după terminarea serialului „Friends” în 2004. Este cunoscut faptul că, în ultimele două sezoane, cei șase protagoniști au câștigat suma record atunci de 1 milion de dolari pe episod.

Din ce în ce mai multe companii precum Amazon, Apple, Netflix, HBO, AT&T și Disney pregătesc lansarea unor noi seriale, fiind cunoscut fapul că acesta pare a fi momentul de glorie al producțiilor TV sau online. Potrivit unui studiu făcut de FX, peste 500 de seriale noi au apărut în acest an.

Citește și:
Cele mai memorabile seriale ale fiecărui an, din 2000 până în prezent

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people