Ryan Reynolds se distrează pe seama lui Hugh Jackman, iar fanii au savurat din plin momentul

Ryan Reynolds s-a întors la ce stie cel mai bine: trolling. Actorul din Deadpool l-a ironizat pe bunul său prieten Hugh Jackman.

Ryan Reynolds se distrează pe seama lui Hugh Jackman, iar fanii au savurat din plin momentul

Sâmbată, actorul australian Hugh Jackman a distribuit un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram adresat soției sale, Deborra-lee Furness. Acesta a postat mesajul următor și alături de el a atașat o poză veche cu el și soția sa: „Acești 24 de ani au fost cei mai buni din viața mea! Și din câte văd eu, suntem din ce în ce mai bine”. „Te iubesc Debs cu fiecare fibră din sufletul meu și îți urez o aniversare frumoasă”.

Prin urmare, mulți au lăsat comentarii pozitive felicitând cuplul fericit care serbează mai mult 20 de ani de relație, în schimb Ryan Reynolds a avut un răspuns inedit: „Rezistă acolo, Deb”.

Așa cum sunt la curent fanii celor doi, aceștia au o ceartă fictivă de ceva timp. În decembrie 2019, Ryan a repornit drama falsă între el și Hugh intr-un interviu pentru filmul său de pe Netflix, 6 Underground. Atunci când a fost întrebat de cearta lor, Ryan a răspuns: „Ei bine, el este o persoană malefică. Vreau să spun că voi ați fost păcăliți!”

„Voi credeți că el este acest ambasador binevoitor al țării voastre. Oamenii nu realizează că el este din Winnipeg, Canada”, a spus Ryan despre actorul din Logan. „Îmi pare rău. Adevărul doare câteodată atunci când îl vezi! Îți face ochii să lăcrimeze. Hugh Jackman este un șarlatan”.

Citește și:
Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari mai multor organizații pe fondul pandemiei de COVID-19

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people