Regina Elisabeta a II-a vorbește despre experiența sa cu vaccinul anti-Covid

„A fost rapid și nu a durut deloc”, a declarat Regina Elisabeta a II-a despre vaccinul anti-Covid pe care l-a făcut la începutul anului.

Regina Elisabeta a II-a vorbește despre experiența sa cu vaccinul anti-Covid

Recent, Regina Elisabeta a II-a a avut prima apariție publică de la internarea în spital a soțului său, Prințul Philip. Aceasta a avut o conferință video cu cei patru ofițeri (Senior Responsible Officers) care supraveghează livrarea vaccinului în Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord.

Printre aceștia se numără și Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care au fost vaccinați împotriva noului coronavirus la începutul lunii ianuarie. O sursă apropiată familiei regale a declarat că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reşedinţa regală de la Castelul Windsor.

Regina Elisabeta a II-a a vorbit despre întreaga experiență, mărturisind că a fost una extrem de ușoară. „A fost rapid și am primit multe scrisori de la oameni care îmi spuneau că au surprinși de cât de ușor este să te vaccinezi. Iar înțepătura nu a durut deloc”, a povestit Regina Elisabeta a II-a.

„Odată ce veţi primi vaccinul, veţi avea acel sentiment că vă veţi simţi protejaţi, iar eu cred că acest lucru este foarte important. Pe de altă parte, cred că este dificil pentru oamenii care nu s-au vaccinat niciodată, dar ei ar trebui să se gândească mai degrabă la ceilalţi oameni din jur, decât la ei înşişi”, a adăugat Regina Elisabeta a II-a.

Soțul său, în vârstă de 99 de ani, a fost internat săptămâna trecută la spitalul King Edward VII din Londra. Decizia de internare în spital este o „măsură de precauție”, iar acesta va continua să rămână în spital „sub observație și pentru odihnă.”

De asemenea, Palatul Buckingham a dezvăluit printr-o declarație oficială care este motivul pentru care Prințul Philip al Marii Britanii a fost internat în spital. „Ducele de Edinburgh rămâne internat la spitalul King Edward VII unde primește îngrijiri medicale din cauza unei infecții. Se simte confortabil și răspunde la tratament, însă nu este așteptat să părăsească spitalul, nu în următoarele zile”, se arată în declarația oficială.

Surse apropiate familiei regale au precizat anterior că motivul pentru care Prințul Philip a fost internat nu are legătură cu pandemia de coronavirus.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Întreaga familie regală a susținut procesul de vaccinare al populației britanice. Recent, Prințul William a vizitat un centru de vaccinare din apropierea casei sale din Norfolk, iar Prințul Charles și soția acestuia, Camilla, s-au întâlnit săptămâna trecută cu mai mulți voluntari ai Spitalului Queen Elizabeth din Birmingham, care efectuează studii clinice pentru vaccinurile anti-Covid.

Citește și:
Interviul lui Oprah cu ducii de Sussex a fost filmat chiar înainte de ruptura finală dintre aceștia și Casa Regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video