Prințul William și Kate Middleton i-au sunat pe medicii britanici din prima linie pentru a le mulțumi

Prințul William și Kate Middleton i-au sunat pe medicii din prima linie care luptă împotriva pandemiei de coronavirus pentru a le transmite mulțumiri și gânduri încurajatoare.

Prințul William și Kate Middleton i-au sunat pe medicii britanici din prima linie pentru a le mulțumi

Prințul William și Kate Middleton au vrut să își arate recunoștința față de doctorii din prima linie care luptă împotriva pandemiei de coronavirus. Chiar dacă o vizită oficială nu a putut avea loc, cei doi au sunat la spitalul Queen’s Hospital Burton pentru a le mulțumi medicilor pentru tot efortul pe care îl fac în această perioadă.

Amged El-Hawrani a fost primul medic din Marea Britanie care a murit din cauza infecției cu coronavirus. Acesta avea 55 de ani, lucra la spitalul Queens Hospital Burton și a fost unul dintre medicii din prima linie, care a încercat să îi salveze pe cei bolnavi.

Dorind să își exprime condoleanțele, Prințul William și Kate Middleton au intrat în legătură cu cadrele medicale ale spitalului, spunându-le de asemenea că le sunt extrem de recunoscători pentru curajul de care dau dovadă și pentru toată munca pe care o depun.

„Amândoi am vrea să vă spunem cât de mândri suntem de voi și de treaba minunată pe care o faceți în aceste circumstanțe extreme”, le-a transmis Prințul William.

„Știu că toți îl vedeți ca pe un lucru pe care trebuie să îl faceți, însă situația e la un alt nivel acum și voi faceți o treabă incredibilă. Întreaga țară este mândră de voi, așa că vă mulțumim pentru tot efortul pe care îl depuneți și pentru toate orele pe care le lucrați”, a continuat acesta.

Alice Bloxhom, una dintre asistentele de la Queen’s Hospital a declarat într-un interviu pentru Town&Country că a fost o plăcere să vorbească cu Ducesa de Cambridge și cu soțul său și că se bucură că a putut să le explice încercările la care sunt supuși în lupta cu noul coronavirus. De asemenea, aceasta a mai adăugat că toți angajații spitalului apreciază suportul pe care Prințul William și Kate Middleton l-au oferit.

 

View this post on Instagram

 

☎️ Wed just like to say from the two of us how proud we are of all of you and how amazingly you are all doing under extreme circumstances. • The whole country is proud of you — so thank you for everything youre doing and all the hours you are putting in.' • The Duke and Duchess of Cambridge held telephone conversations with staff at two UK hospitals to thank them for their tireless work responding to the #covid19 outbreak. • During calls to Queens Hospital Burton in Staffordshire and the University Hospital Monklands in North Lanarkshire, The Duke and Duchess heard about the impact of the spread of the #coronavirus on the personal and professional lives of staff. • The NHS workers, including doctors and nurses, told The Duke and Duchess about the invaluable support they have received from their local communities as well as how they are supporting each other as they work through this crisis. • For the latest advice and guidance, please visit the NHS website — link in our bio. • #clapforourcarers #thankyounhs #nhsthankyou

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Donna Marie McGroarty, o altă asistentă a spitalului, declara că apelul telefonic a fost total neprevăzut, însă că a reușit să le ridice foarte mult moralul. „Este o perioadă grea pentu noi toți, însă suportul pe care îl primim de la colegi și comunitate este copleșitor”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La începutul săptămânii, Prințul Charles, tatăl lui William, a ieșit din carantină după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Soția sa, Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost și ea testată și, cu toate că rezultatul a fost negativ, a decis să se autoizoleze, ca o măsură de prevenție.

Citește și:
La o săptămână după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, Prințul Charles a ieșit din auto-izolare

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video