Prințul Harry speră că el și Meghan Markle vor avea o fată

Prințul Harry a participat singur la un eveniment în Australia și este posibil ca acesta să fi dezvăluit ce sex va avea copilul lui și al lui Meghan.

Prințul Harry speră că el și Meghan Markle vor avea o fată

La începutul săptămânii trecute, Palatul Kensington a publicat anunțul potrivit căruia Ducele și Ducesa de Sussex vor deveni părinți în primăvara anului 2019.

Aceștia sosiseră în Australia înainte de publicarea acestui anunț, ei aflându-se în primul lor turneu regal. Cei doi și-au continuat activitățile programate, însă sâmbătă Palatul Kensington a anunțat că Ducesa își va schimba programul.

Meghan Markle a participat duminică la două evenimente, însă la al treilea Prințul Harry a participat singur.

La acest eveniment, o competiție de ciclism din cadrul Jocurilor Invictus, o femeie i-a strigat Prințului Harry că ea speră ca viitorul copil să fie fată. „Și eu la fel”, i-a răspuns Harry, momentul fiind filmat de un fan și publicat ulterior.

https://www.instagram.com/p/BpMjkErCur-/?utm_source=ig_embed

Acesta nu este singurul indiciu pe care Prințul Harry l-a dat în legătură cu viitorul copil. În timpul unei vizite de săptămâna trecută, Ducele și Ducesa au stat de vorbă cu o femeie pe nume Jessica și s-au jucat cu fiica acesteia de 5 luni, Harriet. „Cum i-am prezentat-o pe fiica mea lui Harry, acesta a spus ‘Asta este un nume minunat’ Poate îl vor alege pentru copilul lor, va fi distractiv”, a spus aceasta, potrivit presei britanice.

Se pare că Megan Markle a avut curând și ecografia de 12 săptămâni. Totodată, este posibil ca sexul bebelușului să fie aflat chiar și cu două săptămâni mai devreme decât în mod normal prin intermediul unui test de sânge.

Cuplul nu a dezvăluit însă până acum în mod oficial dacă au făcut un astfel de test sau dacă au aflat sexul bebelușului, însă probabil lucrurile se vor desfășura la fel ca în cazul sarcinilor Ducesei de Cambridge. Aceasta și Prințul William au respectat tradiția și nu au dezvăluit sexul copilul până în momentul nașterii.

Citește și:
Meghan Markle vorbește pentru prima dată despre sarcină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people