Prințul Harry și Meghan Markle, omagiu pentru Prințesa Diana la nunta regală

Prințul Harry și Meghan Markle i-au adus un omagiu Prințesei Diana la nunta lor, iar detaliile te vor emoționa.

Prințul Harry și Meghan Markle, omagiu pentru Prințesa Diana la nunta regală

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a fost urmărită de milioane de oameni din toate colțurile lumii. Au fost analizate detaliile rochiei de mireasă, știm ce au făcut invitații la recepție, însă puțini sunt cei care au sesizat modul în care Harry i-a adus un omagiu mamei sale.

Detaliile subtile, care ar fi putut trece ușor cu vedere, te vor emoționa până la lacrimi.

1. Florile alese pentru buchetul lui Meghan și coronițele domnișoarelor de onoare

Înainte de nuntă, Prințul Harry a cules singur flori pentru buchetul viitoare sale soții. El a rugat-o pe Philippa Craddock, cea care s-a ocupat de buchetul miresei și aranjamentele flore, să adauge și florile de nu-mă-uita, acestea fiind preferatele Prințesei Diana.

Prințesa Charlotte și celelalte fetițe cu flori au purtat în coronițe același tip de floare.

2. Familia Prințesei Diana a fost invitată

Surorile și fratele Dianei, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale și Earl Charles Spencer, au primit o invitație la nuntă. Mai mult, Jane Fellowes a avut și un moment special în cadrul ceremoniei, ea citind un pasaj din Cântarea lui Solomon.

3. Au ales un imn special

La nuntă s-a cântat un pasaj din imnul „Guide Me, O Thy Great Redeemer”, iar acest lucru este special deoarece același imn a fost cântat la Elton John la funerariile Prințesei Diana în 1997. Momentul a fost unul emoționant pentru toți cei prezenți la eveniment, iar la finalul melodiei Prințul Harry a fost surprins ștergându-și lacrimile.

4. A fost lăsat un loc liber lângă Prințul William

Se pare că acel loc liber de lângă Prințul William nu a fost lăsat așa din greșeală, ci pentru a simboliza locul pe care ar fi trebuit să îl ocupe Prințesa Diana.

5. Bijuteriile purtate de Meghan Markle

Așa cum probabil știi deja, inelul de logodnă al lui Meghan Markle este făcut cu două cristale ce au aparținut Prințesei Diana. Ea a purtat pentru recepția organizată la Frogmore House tot un inel ce a aparținut mamei Prințului Harry.

6. Donații în locul cadourilor

Meghan și Harry au decis ca în locul cadourilor obișnuite invitații să facă donații pentru organizații caritabile. Ei au ales mai multe astfel de ONG-uri, printre care și cele pe care le susținea Prințesa Diana: CHIVA, o organizație care sprijinea tinerii bolnavi de HIV și Crisis, care lucru cu persoane fără adăpost.

Citește și:
Discursul Prințului William de la recepția de după nuntă a fost plin de glume la adresa fratelui său

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people