OMG! Cum a arătat Rihanna la Met Gala 2018!

Cum a ajuns Rihanna la Met Gala 2018, toate camerele fotografilor s-au întors către gazda evenimentului. Și au avut de ce! Cântăreața știe să își facă o intrare și să atragă toată atenția asupra ei.

OMG! Cum a arătat Rihanna la Met Gala 2018!

Dacă aveai așteptări mari legate de ceea ce va purta Rihanna la Met Gala 2018, probabil că vezi aici că le-a depășit. Cântăreața, care se află luna aceasta și pe coperta ediției americane a revistei Vogue (organizatoarea celebrei gale caritabile în beneficiul Costume Institute, care se desfășoară anual în prima luni a lunii mai), a servit drept gazdă a evenimentului, alături de Amal Clooney și Donatella Versace. Și merită să amintim și că tema galei de anul acesta, inspirată de tematica expoziției care se va putea vedea la Met, este Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.

Și tocmai din această poziție onorantă a decis ea că merită să își facă o intrare spectaculoasă, purtând nici mai mult, nici mai puțin decât o ținută demnă de o papesă. Nu au lipsit nici pietrele prețioase, nici ceva decolteu, nici un accesoriu pentru cap care să aducă aminte de cele purtate de papi la cele mai înalte ocazii.

Ce a purtat Rihanna la Met Gala 2018?

Ajunsă pe covorul roșu al evenimentului, Rihanna a dezvăluit că ținuta pe care o poartă este realizată de John Galliano pentru Maison Margiela. Iar pe contul de Instagram al casei avangardiste am mai aflat că cele trei piese asortate – jacheta sculpturală, fusta peste o rochie-bustieră și pălăria făcută anume fac parte din linia Artisanal a brand-ului. Ceea ce înseamnă că au fost realizate integral de mână: 250 de ore au fost necesare doar pentru cusut, în vreme ce broderia complicată purtată de Rihanna la Met Gala 2018 a necesitat 500 de ore de muncă. Fiecare piesă a fost realizată din jacquard și a fost brodată cu perle.

Ținuta purtată de Rihanna la Met Gala 2018 a fost una dintre cele mai spectaculoase ale serii, dar nu trebuie să uităm nici faptul că RiRi și-a făcut un obicei din a întoarce capetele la astfel de evenimente. Iar dacă nu mai ții minte pelerina ei Guo Pei din 2015, te sfătuim să o revezi, ca să îți dai seama că uneori e simpatic atunci când vedetele decid să respecte dress code-ul unui eveniment și să se dea peste cap cu alegerea hainelor. Până la urmă, dacă nici la un astfel de eveniment nu poți să fii cât de extravagantă poftești, atunci unde?

Citește și:
Top 10 Cel mai bine îmbrăcate vedete de la Met Gala 2018

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people