Moștenitoarea Topshop și cel mai HOT infractor al Americii s-au logodit

A trecut un an de când am văzut imaginile controversate cu Jeremy Meeks, supranumitul “cel mai sexy infractor din lume” și Chloe Green, moștenitoarea Topshop, sărutându-se pe un iaht, iar acum, s-ar părea că cei doi sunt logodiți.

Moștenitoarea Topshop și cel mai HOT infractor al Americii s-au logodit

Jeremy Meeks și Chloe Green nu au făcut un anunț oficial, însă pozele apărute weekend-ul trecut au pus lumea pe gânduri, căci fiica miliardarului Philip Green a fost surprinsă purtând un diamant gigantic pe degetul inelar.

Într-adevăr, nici nu era greu de observat inelul, dat fiind faptul că deși arăta elegant, Chloe purta o ținută relativ simplă, compusă dintr-o rochie lejeră, de culoare roz, accesorizată cu o pereche de sandale în stil grecesc.

Fiind văzuți plimbându-se prin orașul Antibes, proaspeții părinți ai unui băiețel de aproape 2 luni, Jayden, alcătuiau un portret de familie adorabil. Aceștia au fost fotografiați fiind însoțiți și de fiul din prima căsătorie a lui Jeremy, Jeremy Jr. în vârstă de 8 ani.

https://www.instagram.com/p/BlTmRNXgPBX/?tagged=chloegreen

Ultimul an a fost unul tumultuos pentru moștenitoarea imperiului Topshop și unul și mai și pentru infractorul devenit topmodel. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, la o petrecere din cadrul festivalului Cannes, pe vremea când Jeremy era căsătorit cu Melissa Meeks. De aceea, în vara lui 2017, acele poze menționate anterior au iscat un scandal de proporții, în final, Jeremy părăsind-o pe Melissa pentru Chloe și împărțind custodia pentru băiețelul lor, Jeremy Jr.

Cei mai cinici l-au acuzat pe Jeremy că relația cu Chloe se datorează doar averii pe care aceasta o deține. Cu toate acestea, Jeremy a încercat să pună capăt acestor suspiciuni în noiembrie 2017 spunând că Nu am fost niciodată în viața mea mai fericit decât sunt acum. Am găsit dragostea, suntem îndrăgostiți și foarte fericiți. O iubesc pe Chloe pentru cine este și chiar dacă nu ar avea un singur dolar, nu mi-ar fi păsat, pentru că suntem atât de fericiți'.

Citește și:
Justin Bieber și Hailey Baldwin se pregătesc deja de nuntă

Text: Monica Olaru
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people