Michelle Williams și Thomas Kail s-au căsătorit în secret

Se pare că actrița Michelle William și partenerul ei, Thomas Kail, s-au căsătorit în secret.

Michelle Williams și Thomas Kail s-au căsătorit în secret

Actrița Michelle Williams continuă să ne surprindă și spunem asta deoarece ea și partenerul ei, Thomas Kail, s-ar fi căsătorit în secret.

Săptămâna trecută, ea a fost fotografiată de către paparazzi alături de logodnicul ei în New York, iar amândoi purtau verighete, de aici pornind și speculațiile că ei s-au căsătorit. Astăzi, o sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că aceste zvonuri sunt adevărate.

Chiar dacă nu știm anumite detalii în ceea ce privește locația, când anume a avut loc ceremonia sau cine au fost invitații, putem să ne imaginăm că evenimentul a fost emoționant pentru amândoi.

Cu toate acestea, până acum Michelle Williams și Thomas Kail au fost extrem de discreți cu privire la relația lor, având în vedere faptul că în luna decembrie, o sursă a declarat pentru People faptul că ei s-au logodit și că actrița este din nou însărcinată. Michelle Williams și Thomas Kail se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia serialului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune.

Michelle Williams a mai fost căsătorită cu actorul australian Heath Ledger, care a murit în anul 2008 în urma unei intoxicații cu medicamente și alături de care are și o fetiță, Matilda Rose Ledger, în vârstă de 14 ani.

Actrița a declarat în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair faptul că nu și-a pierdut speranța că o să-și mai găsească dragostea, cu toate că a avut parte de acest eveniment dramatic în viața ei. „Când ești o mamă singură, iar stâlpul familiei și acel sentiment de siguranță lipsesc, este înfricoșător. Niciodată nu am renunțat la dragoste. Întotdeauna îi spun Matildei: „tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată, frumoasă sau că am haine drăguțe.”

Citește și:
Michelle Williams s-a logodit și este din nou însărcinată. Cine este Thomas Kail, logodnicul actriței

Foto: Profimedia, Page Six

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people