Melania Trump abia așteaptă ca soțul ei să plece de la Casa Albă pentru a divorța, susține o fostă consilieră a acesteia

După ce a pierdut președinția Statelor Unite, Donald Trump ar putea să piardă și soția.

Melania Trump abia așteaptă ca soțul ei să plece de la Casa Albă pentru a divorța, susține o fostă consilieră a acesteia

Este deja de notorietate faptul că, atunci când soțul ei a câștigat în 2016 alegerile prezidențiale din SUA, Melania Trump a izbucnit în lacrimi, iar o sursă apropiată ei a declarat la vremea respectivă că aceasta nu s-a așteptat niciodată ca Donald Trump să câștige.

Melania Trump nu s-a mutat imediat la Casa Albă și a mai rămas cinci luni în New York, sub pretextul că așteaptă ca fiul lor Barron să termine școala. Stephanie Wolkoff, fosta ei prietenă și consilieră, susține însă că Melania a negociat în acest timp un contract post-nupțial care să-i asigure lui Barron o parte egală din imperiul Trump.

Stephanie Wolkoff, care a publicat anul acesta și o carte de dezvăluiri incendiare despre (acum fosta) Prima Doamnă a Americii, intitulată, mai spune și că soții Trump aveau o căsătorie „tranzacțională” și că dormeau în dormitoare diferite. O altă consilieră a Melaniei Trump spune că mariajul de 15 ani al celor doi este gata: „Melania numără fiecare minut până când el va părăsi biroul și va putea să divorțeze. Dacă Melania ar fi încercat să-l umilească și să-l părăsească cât timp el își exercita funcția, acesta ar fi găsit o modalitate prin care să se răzbune.”

De când a devenit Președintele Statelor Unite, Donald Trump și soția sa au fost surprinși mai mult în momente stânjenitoare și inconfortabile (există destule imagini virale în care Melania refuză să îl țină de mână pe soțul ei). Cu toate astea, Melania Trump a spus întotdeauna că are o relație foarte bună cu soțul ei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Contractul prenupțial al lui Donal Trump cu cea de-a doua soție, Marla Maples, îi interzice acesteia să publice orice carte critică la adresa lui sau să acorde interviuri. Se spune că și Melania Trump a semnat ceva similar.

Citește și:
Andreea Berecleanu confirmă revenirea în televiziune

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video