Meghan Markle și Prințul Harry au creat în Fiji momentul pe care nu l-au avut la nuntă

La cinci luni de la nuntă, Ducele și Ducesa de Sussex au avut în sfârșit parte de momentul pe care fanii cuplului și l-ar fi dorit să existe în ziua căsătoriei.

Meghan Markle și Prințul Harry au creat în Fiji momentul pe care nu l-au avut la nuntă

Vorbim bineînțeles despre „momentul balconului”, cel de care Meghan Markle și Prințul Harry nu au avut parte la Palatul Buckingham, la nunta din luna mai, spre dezamăgirea milioanelor de fani.

Căci, cine poate uita sărutul dintre Kate Middleton și Prințul William de la nunta lor din 2011? Sau apariția Prințului Charles alături de Prințesa Diana după ceremonia din 1981?

Aflați în vizită oficială în Fiji, ei au avut această ocazie, spre încântarea tuturor celor prezenți.

Meghan a purtat o superbă rochie albă Zimmermann – ce ne face să ne amintim de cele două rochii de la nuntă, cele create de Givenchy și Stella McCartney-, la care a asortat o pălărie ivory creată de Stephen Jones. Ținându-se de mână, Meghan Markle și Prințul Harry au salutat cu încântare de la balconul Hotelului Grand Pacific pe toți cei veniți ca să îi vadă. Este prima vizită oficială a cuplului regal în Fiji și are o importanță cu atât mai mare ținând cont de faptul că cei doi au anunțat recent că așteaptă un copil.

Apariția lui Meghan și Harry la balconul Hotelului Grand Pacific i-a determinat pe toți să facă o comparație cu un alt moment important din viața familiei regale britanice. În 1953, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au făcut o vizită oficială în Fiji, la scurt timp după încoronare, și ei salutând fanii de la același balcon.

Sosirea lui Meghan și Harry în Fiji a fost întâmpinată de oficialități cu o ceremonie tradițională, cu dansuri și muzică locală. Adresându-se celor prezenți, Prințul Harry i-a salutat în limba nativă, a gustat dintr-o băutură locală, Kava, declarând „Bula venaka! (Bună – n.red). Eu și Ducesa abia așteptăm să ne întâlnim cu cât mai mulți dintre voi pe durata celor două zile și să sărbătorim legăturile și prietenia apropiată dintre Fiji și Marea Britanie”.

Citește și:
Meghan Markle vorbește pentru prima dată despre sarcină

Foto: Hepta, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people