Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit?

Potrivit celor mai recente surse, Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit la numai 4 luni de când au dezvăluit că s-au logodit.

Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit?

O sursă a declarat pentru E! News că Lady Gaga și Christian Carino s-au despărțit săptămâna trecută și că el „încearcă cu disperare să se împace cu ea”. Cu toate acestea, alte două surse au negat despărțirea, spunând că cei doi formează în continuare un cuplu.

Fanii au speculat că cei doi nu mai sunt împreună după ce Carino nu a participat alături de Lady Gaga la decernarea Premiilor Grammy. În plus, cântăreața nu a purtat nici inelul de logodnă.

„Nu a purtat inelul din cauza recitalului”, a declarat o sursă. „Au făcut o pauză de la planurile de nuntă până când se termină sezonul atât de agolmerat al lui Lady Gaga, însă în continuare plănuiesc să se căsătorească anul acesta”.

Însă, după Premiile Grammy, fanii au considerat că este ciudat faptul că Lady Gaga nu l-a menționat pe logodnicul ei în discursul de acceptare a premiului Best Pop Duo/Group Performance pentru piesa „Shallow”.

Cei doi au fost văzuți pentru ultima dată împreună la decernarea premiilor SAG Awards, unde au fost foarte afectuoși unul cu celălalt. Mai mult de atât, se pare că actrița din A Star Is Born nu îl mai urmărește pe Instagram pe Carino, amplificând astfel zvonurile cu privire la despărțire.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino în luna octombrie a anului trecut când a participat la evenimentul ELLE’s Women in Hollywood organizat de revista ELLE US. Ea a susținut atunci un discurs emoționant în care a făcut referire și la iubitul ei, Christian Carino, referindu-se la el cu apelativul de „logodnicul meu”.

Potrivit informațiilor din presa americană, Lady Gaga s-ar fi logodit cu iubitul ei, Christian Carino, care îi este și agent, în vara lui 2017, atunci când acesta a cerut și acordul tatălui cântăreței. Lady Gaga și Christian Carino sunt împreună din luna februarie 2017 când au fost văzuți la pregătirile pentru Super Bowl, Carino pupând-o pe obraz pe Lady Gaga în timp ce aceasta făcea un selfie. Aceasta este prima relație a cântăreței după despărțirea de Taylor Kinney, cei doi anunțând că nu mai formează un cuplu în iulie 2016, după o logodnă și 7 ani de relație.

Citește și:
Cum arată mama lui Lady Gaga

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people