Kylie Jenner și Drake formează un cuplu?

La numai câteva săptămâni de la confirmarea faptului că s-a despărțit de Travis Scott, cu care are și un copil, Kylie Jenner pare pregătită să își refacă viața amoroasă alături de un alt bărbat.

Kylie Jenner și Drake formează un cuplu?

Se pare că nimic nu este imposibil atunci când vorbim despre relațiile dintre vedete, căci iată au apărut zvonuri cu privire la un nou cuplu de celebrități. Este vorba de Kylie Jenner, mezina de 22 de ani a familiei Kardashian/Jenner, și celebrul cântăreț Drake, în vârstă de 33 de ani.

Zvonurile au apărut după petrecerea organizată de Drake la Goya Studios în cinstea zilei sale de naștere și, potrivit mai multor surse, între Kylie și Drake a existat o atracție foarte puternică și au flirtat toată noaptea.

O sursă a declarat pentru Us Weekly: „Kylie și-a petrecut tot timpul lângă Drake și prietenii lui. Kylie a cântat și a dansat alături de prietenele sale, mereu în apropierea lui Drake, și deși nu au dansat împreună, se putea observa clar faptul că între ei era o conexiune”.

O altă persoană apropiată lui Drake a declarat pentru aceeași publicație că: „Cei doi se simțeau bine împreună și se bucurau unul de compania celuilalt. Au glumit mereu și Kylie râdea. Se vedea că este foarte fericită, într-o dispoziție bună, și ea și Drake era confortabili unul cu celălalt. Se vedea că există o atracție între ei”.

Pagesix a publicat declarația unei alte surse care a precizat că Drake a stat mult de vorbă cu Kylie, însă că ar putea fi vorba doar de un gest de politețe și nu de o presupusă atracție. „El este cu adevărat un gentleman. I-a întâmpinat și i-a salutat pe toți cei prezenți. S-a distrat cu toată lumea și a avut grijă ca toți să se simtă excelent”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Zvonurile cu privire la această presupusă relație dintre Kylie Jenner și Drake vin la nici o lună de când starul reality s-a despărțit de Travis Scott, după o relație de doi ani. Ei au împreună și o fetiță, Stormi.

Citește și:
Kylie Jenner face primele declarații despre despărțirea de Travis Scott

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video