Khloé Kardashian confirmă că este însărcinată printr-o postare pe Instagram

După luni de speculații, Khloé Kardashian confirmă, în sfârșit, zvonurile- acesta așteaptă un copil cu iubitul ei, Tristan Thompson.

Khloé Kardashian confirmă că este însărcinată printr-o postare pe Instagram

În stilul caracteristic familiei Kardashian, Khloé Kardashian a făcut anunțul pe Instagram, postând o poză în care poartă o bustieră sport semnată Calvin Klein, cu descrierea: 'Cel mai mare vis al meu s-a realizat! O să avem un bebeluș. Am așteptat și m-am rugat atât de mult timp pentru acest lucru, dar Dumnezeu a avut un plan, în tot acest timp', a scris ea.

Vedeta a făcut și o declarație pentru Thompson. 'Tristan, mai presus de toate, mulțumesc că m-ai făcut să devin MĂMICĂ!!! Datorită ție, acestă experiență este chiar mai magică decât mi-aș fi putut închipui!'

Khloé a spus despre relația ei cu starul că este 'cea mai frumoasă relație' pe care a avut-o până acum. Vedeta a vorbit cu drag și despre drumurile frecvente pe care le-a făcut în Cleveland, pentru filmările show-ului 'Keeping up with the Kardashians'.

My greatest dream realized! We are having a baby! I had been waiting and wondering but God had a plan all along. He knew what He was doing. I simply had to trust in Him and be patient. I still at times can’t believe that our love created life! Tristan, thank you for loving me the way that you do! Thank you for treating me like a Queen! Thank you for making me feel beautiful at all stages! Tristan, most of all, Thank you for making me a MOMMY!!! You have made this experience even more magical than I could have envisioned! I will never forget how wonderful you’ve been to me during this time! Thank you for making me so happy my love! Thank you to everyone for the love and positive vibes! I know we’ve been keeping this quiet but we wanted to enjoy this between our family and close friends as long as we could privately. To enjoy our first precious moments just us ❤️ Thank you all for understanding. I am so thankful, excited, nervous, eager, overjoyed and scared all in one! But it’s the best bundle of feelings I’ve ever felt in my life! ❤️❤️❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

În cel de-al 13-lea sezon, aceasta menționează dorința lui Thompson să aibă 'cinci sau șase copii', dar a recunoscut că acest gând o neliniștește 'Am putea începe prin a avea un copil și apoi, mai vedem', a spus Khloé. 'Dar acum, știind că am renunțat la contraceptive, acest gând chiar mă sperie. Chiar este un pas foarte mare.'

Un copil este un pas mare pentru orice cuplu, dar Khloé nu va fi singură în acestă călătorie, de vreme ce și celelalte două surori ale ei urmează să devină mămici. Se pare că Kylie este programată să nască în februarie, iar Kim și Kanye au recurs la o mamă surogat pentru al treilea copil al lor.

Dar și dacă ar fi fost pe cont propriu, Khloé are cu certitudine tot ceea ce îi trebuie pentru a fi o mamă bună. Ea a devenit mult mai puternică, în ultimul an, după ce a făcut public divorțul de fostul soț, Lamar Odom. Timpul a demonstrat că această mișcare a fost una foarte benefică pentru ea: a scris o carte despre cum să ai mai multă grijă de tine, 'Strong looks better naked', și a lansat un show Tv, 'Revenge body with Khloé Kardashian', care a fost aprobat pentru al doilea sezon, în aprilie.

Și cum aceste două mari proiecte nu pot fi suficiente pentru un Kardashian, Khloé este și co-fondatorul unei linii de jeanși făcuți pentru a îți flata silueta, care a fost lansată vara trecută.

Citește și:
Kirsten Dunst așteaptă primul copil, conform surselor!

Text: Madalina Preda
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people