Justin Bieber a împlinit 26 de ani, iar artistul a avut parte de o petrecere spectaculoasă

Recent, Justin Bieber a împlinit 26 de ani, iar el a avut parte de o petrecere surprinzătoare cu această ocazie alături de soția lui, Hailey.

Justin Bieber a împlinit 26 de ani, iar artistul a avut parte de o petrecere spectaculoasă

Justin Bieber și-a sărbătorit ziua de naștere cu o zi mai devreme, ziua lui fiind pe data de 1 martie. Acesta a sărbătorit alături de soția lui, Hailey. Cei doi au luat cina la restaurantul italian Pecorino din Los Angeles, iar ulterior ei au fost la o petrecere la restaurantul Delilah.

La petrecere au participat 50 de persoane, inclusiv prieteni sau persoane cu care au lucrat de-a lungul timpul. Iar dacă ne-am fi așteptat ca el să cânte la propria petrecere, ei bine, chiar așa s-a întâmplat. Justin a interpretat noua lui piesă, „Intensions”, prilej cu care a dansat alături de Hailey.

Justin Bieber a publicat și o imagine în care se sărută cu Hailey, alături de descrierea: „Tu ești cadoul meu.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Your my birthday gift bubba

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber) pe

De asemenea, și Hailey a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini cu unele dintre cele mai importante evenimente din viața lor. „La mulți ani celui mai bun prieten al meu. Mulțumesc pentru că mă faci în fiecare zi să zâmbesc. Te iubesc.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

happy birthday best friend. thank you for putting a smile on my face every single day.. I love you

O postare distribuită de Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) pe

„Justin și Hailey au fost împreună toată seara. El mereu o ținea de mână. Ei păreau că se simt extrem de bine unul în compania celuilalt. Nimeni nu stătea, toată lumea dansa și ei vorbeau cu prietenii lor”, a declarat o sursă pentru E! News.

Relația dintre Justin și Hailey este tot mai strânsă, mai cu seamă că ei au trecut și prin mai multe momente dificile. Artistul a fost diagnosticat cu boala Lyme, iar soția lui a fost alături de el. „El a fost foarte bolnav. A fost diagnosticat cu boala Lyme și a trebuit să ia destul de multe pastile. A fost dificil deoarece persoanele din jur erau rele și judecau, spunând că el ia droguri, când de fapt, el nu era sănătos și nu știam de ce. Am încercat să îl ajut să vedem ce este în neregulă și ce se întâmplă. Acum el este sănătos. Este un bărbat incredibil. Nu există nici un alt bărbat cu care aș vrea să îmi petrec restul vieții”, a declarat Hailey pentru ELLE USA.

Citește și:
Justin Bieber face declarații inedite despre relația cu soția sa, Hailey

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people