John Krasinski a dezvăluit secretul relației pe care o are cu Emily Blunt

John Krasinki și Emily Blunt formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, iar actorul a dezvăluit care este secretul relației lor.

John Krasinski a dezvăluit secretul relației pe care o are cu Emily Blunt

John Krasinski a vorbit cu cei de la E!News despre căsnicia cu Emily Blunt și a dezvăluit cum el și soția lui au reușit să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională.

John Krasinski și Emily Blunt s-au căsătorit în 2010, iar secretul relației lor pare să fie destul de ușor de înțeles. „Trebuie să spun că este ceva ce pur și simplu se întâmplă natural. Eram un mare fan al ei înainte să o cunosc, așadar am continuat să îi fiu fan în tot ceea ce face. Așa că ne sprijinim, înțelegem ce presupune munca noastră, că trebuie să călătorești și să faci anumite lucruri, dar este vorba despre a ne întoarce mereu acasă să fim împreună, asta este cel mai important lucru”, a declarat John Krasinski.

Acesta a fost prezent în New York la premiera sezonului doi din serialul Jack Ryan, actorul având rolul principal.

Nu este prima dată când John Krasinski vorbește despre cât de mult o apreciază pe soția sa. În 2018, el a declarat că i-a împărtășit lui Emily cât de mult o admiră chiar de la prima întâlnire. Actorul a făcut și o dezvăluire amuzantă, el spunând de câte ori a urmărit The Devis Wears Prada, unul dintre cele mai cunoscute filme în care joacă Emily Blunt: „Mai mult sau puțin, de 72 de ori.”

Citește și:
Emily Blunt glumește spunând că numeroase persoane au avertizat-o că filmul „A Quiet Place' îi va aduce divorțul de John Krasinski

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people