Jennifer, fiica lui Bill Gates, s-a logodit

Fiica lui Bill Gates, Jennifer, a fost cerută în căsătorie de către Nayel Nassar, după aproape patru ani de relație.

Jennifer, fiica lui Bill Gates, s-a logodit

Fiica cea mare a lui Bill Gates, Jennifer Katharine, a fost cerută în căsătorie, iar anunțul a fost făcut chiar de ea prin intermediul unei imagini emoționante postate pe Instagram.

„Nayel Nassar, ești unic. M-ai cucerit în acest weekend, surprinzându-mă într-unul dintre cele mai frumoase locuri. Abia aștept să îmi petrec tot restul vieții învățând, crescând, râzând și iubind alături de tine. De un milion de ori da”, a scris Jennifer.

De asemenea, și logodnicul ei, Nayel Nassar, a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu el și Jennifer alături de un mesaj cu adevărat special. „A SPUS DA!! Mă simt cel mai norocos și fericit om din lume în acest moment. Jenn, ești tot ce mi-am putut imagina vreodată. Abia aștept să creștem împreună pe parcursul acestei călătorii care se numește viață și pur și simplu nu mi-o pot imagina fără tine. Te iubesc mai mult decât ți-ai putea imagina și îți mulțumesc pentru faptul că fiecare zi alături de tine este precum un vis”, a scris Nayel.

Logodnicul lui Jennifer, Nassar, are 29 de ani. Cei doi s-au cunoscut la Universitatea Stanford. Jennifer studia Medicina și Nassar Management și Economie, iar amândoi sunt pasionați de echitație. Jennifer este fiica cea mare a lui Bill Gates, fondatorul Microsoft, el mai având alți doi copii alături de soția sa, Melinda, și anume pe Rory John, în vârstă de 20 de ani și pe Pheobe Adele, în vârstă de 17 ani. Bill și Melinda Gates au sărbătorit recent 26 de ani de căsătorie.

Citește și:
Ciara este însărcinată pentru a treia oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people