Jane Fonda vorbește deschis despre… vibratoare

Jane Fonda vorbește despre personajul ei din serialul "Grace & Frankie" și despre modul în care aceasta descoperă jucăriile sexuale.

Jane Fonda vorbește deschis despre… vibratoare

Jane Fonda, în vârstă de 81 de ani, a fost invitată în emisiunea The Ellen DeGeneres Show alături de Lily Tomlin, colega ei din serialul „Grace & Frankie” și a vorbit despre prima experiență a personajului ei, Grace, cu un vibrator.

Jane Fonda a explicat dificultatea femeilor în vârstă de a experimente folosind jucării sexuale, „Mai ales pentru femeile în vârstă… când scrisul este atât de mic și ești prea bătrână și nu îl poți citi”.

Ea a continuat, vorbind despre experiența personajului ei: „Grace nu a folosit un vibrator înainte și prietena noastră care a murit (în serial) ne-a lăsat cadouri pe care știa că le vom folosi și mie, Grace, mi-a lăsat un vibrator și am dispărut în camera mea și când m-am întors aveam sindromul de tunel carpian.”

Povestirea lui Jane Fonda a uimit-o pe Ellen, reacția ei fiind foarte amuzantă, însă actrița a continuat, spunând că ea și Tomlin au fost recrutate de o companie de vibratoare.

„A fost așa bine că o companie reală a vrut să facă afaceri cu noi. Ei voiau ca noi să facem un film de demonstrație”. Tomplin a intervenit în discuție, spunând că a trebuit să o oprească pe colega sa să facă acest lucru. „A trebui să o opresc din semnarea contractului.”

Serialul „Grace&Frankie” va avea și un al șaselea sezon.

Citește și:
Jane Fonda regretă că nu a avut curajul de a renunța la operațiile estetice

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people