Green Carpet Challenge BAFTA, un eveniment eco-fashion

In acest weekend a avut loc „A Green Carpet Challenge BAFTA Night To Remember”, eveniment la care au luat vedete precum Anna Wintour si Keira Knightley.

Green Carpet Challenge BAFTA, un eveniment eco-fashion

In cadrul Saptamanii Modei de la Londra a avut loc evenimentul „A Green Carpet Challenge BAFTA Night To Remember'. Acesta a fost gazduit de William Banks-Blaney, fondatorul William Vintage.

Printre gazdele editiei de anul acesta s-au numarat si Anna Wintour si Keira Knightley, care a purtat o rochie alba cu broderie cu pasari.

Organizat de BAFTA alaturi de British Council, Green Carpet Challenge a reprezentat un prilej de a celebra moda din cele mai vechi timpuri. Totodata, acest eveniment are un rol important deoarece a pus accentul pe importanta sustenabilitatii modei.

Receptia a avut loc la sediul BAFTA, iar in cadrul evenimentului a fost difuzat si „The First Monday in May”, documentar despre Gala MET din anul 2015.

La „A Green Carpet Challenge BAFTA Night To Remember' au participat numeroase vedete din lumea modei si a filmului: Victoria Beckham, Mario Testino, Helena Bonham Carter, Will.I.Am, Amanda Harlech, Caroline Rush, Luke Evans, Erin OConnor, Christopher Bailey, Sabine Getty, Erdem, Simone Rocha, Matthew Williamson si Mary Katrantzou.

Citeste si:
Eco-fashion – Cand luxul devine verde

Foto: PR/Beaumontlondon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people