Familia Regală a Spaniei este în vacanță, iar fotografiile sunt superbe

Membrii familiei regale a Spaniei se bucură de vacanța de vară în Palma de Mallorca, Spania, și au decis, cu această ocazie, să imortalizeze momentul.

Familia Regală a Spaniei este în vacanță, iar fotografiile sunt superbe

Regele Felipe al VI-lea, Regina Letizia și Prințesele Leonor și Sofia au făcut poze la Palatul Almudaina, iar fotografiile descriu frumusețea locului.

https://www.instagram.com/p/Bl2epVgg60s/?hl=ro&tagged=familiarealespa%C3%B1ola

Regina Letizia, un fashion icon al familiei regale, a optat pentru o ținută de vară formată dintr-o rochie fără mâneci semnată Hugo Boss, o pereche de espadrile nude și un clutch.

https://www.instagram.com/p/Bl1FwEnHxzK/?hl=ro&tagged=kingfelipevi

Regele Felipe a ales o pereche de jeans gri și o cămasă albastră, iar fiicele lor au respectat cromatica abordată de părinți. Prințesa Leonor, în vârstă de 12 ani, a purtat o rochie albastră cu mâneci tip lalea, în timp ce Prințesa Sofia, cu un an mai mică decât sora ei, a ales o rochie tunică, albă. Cele două prințese și-au completat ținutele cu două perechi de sandale, același model.

https://www.instagram.com/p/Bl1MzKOAX21/?hl=ro&tagged=kingfelipevi

https://www.instagram.com/p/Bl2Y_0DBfBJ/?hl=ro&tagged=kingfelipevi

https://www.instagram.com/p/Bl2Y-BCB_yI/?hl=ro&tagged=kingfelipevi

De asemenea, familia regală a pozat și în ipostaze mai puțin formale, dar la fel de stylish.

Palma de Mallorca este ultima destinație de vacanță a familiei regale; Regele Felipe și Regina Letizia au vizitat, luna trecută, Statele Unite, mai exact New Orleans, San Antonio și Washington, unde au fost la Casa Albă pentru a-i întâlni pe Donald și Melania Trump.

Potrivit unei publicații locale, Prințesele Leonor și Sofia ar fi trebuit să participe la o tabără de vară în Statele Unite pentru a acumula „noi cunoștințe și experiențe'. Încă nu se știe exact dacă cele două surori au fost în tabăra care ar fi trebuit să se desfășoare pe tot parcursul lunii iulie, după care să revină pentru excursia în Mallorca, unde au fost realizate fotografiile.

Citește și:
Tot ce trebuie sa stii despre Regina Letizia a Spaniei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people