Ed Sheeran s-a logodit. Cum arată iubita acestuia

Ed Sheeran s-a logodit cu iubita sa din liceu, Cherry Seaborn, însă acesta nu este singurul anunț pe care l-a făcut îndrăgitul artist.

Ed Sheeran s-a logodit. Cum arată iubita acestuia

Ed Sheeran s-a logodit cu iubita sa, Cherry Seaborn, anul trecut, anunțul fiind făcut chiar de către artist, pe contul său de Instagram.


Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au cunoscut în liceu, la Thomas Mills High School, și au început o relație în septembrie 2015. Cherry era jucătoare de hockey în liceu, când Ed s-a îndrăgostit de ea, însă ea a plecat la studii la Universitatea Duke datorită echipei de hockey pe care universitatea din Statele Unite o avea.

Ed Sheeran a luat o pauză de la muzică în 2016 pentru a petrece mai mult timp cu iubita sa, iar ea a făcut același lucru renunțând la job-ul său. „Ne-am gândit, hai să renunțăm la job-urile noastre și să avem un an în care să formăm o legătură puternică. Așa că am călătorit și am petrecut fiecare zi împreună timp de un an”, a declarat Ed Sheeran în 2017.

Anunțul logodnei nu este singura surpriză făcută de artist. Potrivit declarațiilor acestuia, Ed a luat o decizie care îi va întrista pe fani. Acesta a decis să renunțe la muzică în momentul în care va deveni tată. El declara anul trecut că și-ar dori să devină tată în jurul vârstei de 30 de ani, așadar fanii se mai pot bucura de noi lansări ale artistului pentru încă patru ani.

„Ambiția mea este să mă opresc imediat ce am copii. O să fiu ‘Nu mai îmi pasă, deoarece am o altă viață de care trebuie să am grijă'”, a declarat Ed pentru Daily Star.

Citește și:
Printul Harry a fost confundat cu Ed Sheeran

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people