Ed Sheeran, cel mai bine plătit muzician al anului. Le-a devansat pe Beyonce, Adele, Katy Perry și Taylor Swift

Ed Sheeran tocmai a fost declarat artistul care a obținut cele mai mari câștiguri conform unui top Forbes al celor mai bine plătite celebrități.

Ed Sheeran, cel mai bine plătit muzician al anului. Le-a devansat pe Beyonce, Adele, Katy Perry și Taylor Swift

Artistul în vârstă de 27 de ani a câștigat în ultimul an mai mult de 110 milioane de dolari, conform Forbes. Succesul hitului „Shape Of You' l-a plasat pe acesta pe locul 9, venind în urma celor de la U2 și Coldplay.

Katy Perry, în vârstă de 33 de ani este artista care a obținut cele mai mari câștiguri, suma fiind de 83 de milioane de dolari. Rivala sa, Taylor Swift, în vârstă de 28 de ani, s-a plasat cu două locuri mai jos, câștigând 80 de milioane de dolari. Se presupune că artista își va depăși considerabil veniturile anul viitor, odată cu turneul „Reputation' pe care îl are în 2018.

Nici Adele nu se lasă mai prejos, câștigurile obținute de ea fiind de 69 de milioane de dolari. După Adele, se află Beyonce, care a înregistrat 60 de milioane dolari. Și pentru că totul se păstrează în familie, soțul acesteia, Jay Z, a câștigat aproximativ 77 de milioane de dolari, iar câștigurile duo-ului The Carters, format din Beyonce și Jay Z ajungând la 137 de milioane de dolari.

Și cum topul celor de la Forbes nu poate conține doar actori sau cântăreți, liderul topului anual Forbes Celebrity 100 este pugilistul american Floyd Mayweather. În vârstă de 41 de ani, el a încasat 285 de milioane de dolari, mare parte din sumă provenind de la meciul din august 2017 cu adversarul său, Conor McGregor.

Faimosul actor de la Hollywood, George Clooney, în vârstă de 57 ani, s-a plasat pe locul al doilea, câștigurile acestuia fiind influențate de vânzarea brand-ului de tequila pe care l-a co-fondat, Casamigos. Actorul, și de curând tată, nu a apărut în topul 100 al celor de la Forbes de anul trecut, însă se presupune că veniturile acestuia de 239 de milioane de dolari sunt cele mai mari pe care le-a avut în toată cariera sa.

Vedeta reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians' și fondatoarea unei companii cosmetice, Kylie Jenner a înregistrat câștiguri de 166 de milioane de dolari la vârsta de 20 de ani. Acest lucru a plasat-o pe locul al treilea în topul Forbes Celebrity 100.

În topul 10 al celor mai bine plătite celebrități se mai află și actorul Dwayne Jonson, cunoscut și sub numele de „The Rock', care a obținut suma de 124 de milioane de dolari, dar și judecătoarea Judy Sheindlin, înregistrând suma de 174 de milioane de dolari.

Topul Forbes Celebrity 100 cuprinde celebrități din toată lumea și din toate domeniile. Forbes a analizat veniturile pe care aceștia le-au înregistrat în decursul a 12 luni, fără a lua în calcul deducerile pentru salariile managerilor, avocaților și agenților.

Citește și:
Ed Sheeran s-a logodit. Cum arată iubita acestuia

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people