Ed Sheeran a anunțat că va face o pauză în carieră

După un turneu de 2 ani, Ed Sheeran a anunțat că va lua o pauză printr-un mesaj emoționant.

Ed Sheeran a anunțat că va face o pauză în carieră

În ultimul concert din turneul Divide, Ed Sheeran a anunțat că va face o pauză în carieră. „Așa cum poate știți sau nu, am fost în turneul Divide pentru mai bine de doi ani și astăzi este ultima zi. Este un sentiment dulce-amărui în această privință”, a spus artistul mulțimii din Ipswich, Anglia, potrivit The Sun.

„Iubesc că voi sunteți aici și încheiem totul în Ipswich. Acesta va fi ultimul meu concert pentru 18 luni probabil. Am cântat în întreaga lume. Glastonbury, Stadionul Wembley. Toate aceste locuri incredibile, America, Noua Zeelandă, Australia, America de Sud – a fost ceva uimitor. Mi s-a spus înainte să vin că am cântat în fața a nouă milioane de oameni din întreaga lume. Este cel mai mare turneu”, a adăugat artistul.

Ed Sheeran a continuat spunând că totul se simte de parcă ar fi o despărțire de iubita cu care ai fost ani de zile. „Sună ciudat, dar a fost un turneu lung. Mulțumesc tuturor celor care mi-au dat o șansă. Aceasta este ultima mea melodie. Am scris-o când aveam 15 ani. Să ne revedem în câțiva ani. Vă mulțumesc”, le-a spus Ed fanilor prezenți la concert.

 

View this post on Instagram

 

9 million people, 893 days, 46 countries, 175 cities, 260 shows, 268 touring crew, 193265 miles travelled, 2 broken arms, 3 marriages, 4 babies. What a wild ride this Divide tour has been. The whole process of writing the album starting in 2015, then recording it in 2016, promoting it, setting out on the road to play it for all of you guys. Its so weird to put it to bed and move on. Thank you to everyone involved in this whole Divide process, all the people who helped make the album, all the people who helped promote the album, all the fans who listened and came to watch, this wouldnt be possible without you. Most of all I want to thank my fantastic touring team, who have given up their lives for 2 and a half years to help me achieve my dreams. Thank you for all of your hard work and constant friendship. The Divide tour – 2017 -2019. Officially the biggest tour of all time, so weird to say that, and we survived it !

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on


Artistul a vorbit despre această pauză și pe Instagram, unde a detaliat experiența din turneul Divide. „9 milioane de oameni, 893 zile, 46 de țări, 175 de orașe, 260 de show-uri, 268 de echipe, 193265 de mile călătorite, 2 mâini rupte, 3 căsătorii, 4 bebeluși. Ce călătorie incitantă a fost acest turneu. Întregul proces de scriere a albumului a început în 2015, a fost înregistrat în 2016, a fost promovat și apoi pregătit pentru a fi cântat pentru voi. Este atât de ciudat să se încheie și să mergem mai departe”, a scris Ed Sheeran.

Acesta nu a uitat să le mulțumească încă o dată tuturor celor care l-au ajutat. „Mulțumesc tututor celor implicați în tot acest proces pentru Divide, tuturor celor care m-au ajutat să fac albumul, celor care m-au ajutat să îl promovez, fanilor care l-au ascultat și au venit să ne vadă, acest lucru nu ar fi fost posibil fără voi. Cel mai mult îmi doresc să mulțumesc echipei incredibile din turneu, membri care au renunțat la viețile lor pentru 2 ani și jumătate pentru a mă ajuta să îmi ating visul. Vă mulțumesc pentru munca depusă și pentru prietenia constantă. Turneul Divide – 2017-2019. În mod oficial cel mai mare turneu din toate timpurile, atât de ciudat să zic asta, și am supraviețuit!”

Ulterior, artistul a explicat că este vorba doar despre o pauză și nicidecum despre o retragere definitivă. „Nu mă retrag, presa este prea dramatică. Voi avea 18 luni să fac un nou album și să îmi petrec timpul cu pisicile mele”, a postat acesta pe Instagram Stories.

Ed Sheeran

Citește și:
Ed Sheeran dezvăluie că, în școala primară, copiii râdeau de el pentru că era roșcat, însă susține că aspectul său diferit i-a adus succesul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people