Diane Kruger și Norman Reedus s-au logodit

Diane Kruger și Norman Reedus s-au logodit. Aceștia formează unul dintre cele mai discrete cupluri și au împreună o fetiță de doi ani și jumătate.

Diane Kruger și Norman Reedus s-au logodit

Diane Kruger și Norman Reedus s-au logodit – cel puțin asta confirmă o sursă apropiată pentru publicația PEOPLE, chiar dacă actorii nu au comentat încă nimic referitor la acest aspect. Au împreună o fetiță de doi ani și jumătate.

Diane Kruger și Normal Reedus s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Sky, în 2015. Cei doi actori au mers împreună să promoveze filmul la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, înainte să își anunțe public relația în martie 2017.

În mai 2018, mai multe surse confirmau pentru aceeași publicație cum că actrița Diane Kruger ar fi însărcinată cu primul copil al cuplului, după ce aceasta a alimentat zvonurile la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, acolo unde a purtat o serie de ținute loose fit.

Mai târziu, în luna noiembrie a aceluiași an, tot PEOPLE a confirmat și nașterea fetiței celor două vedete, care pentru Norman Reedus este al doilea copil – starul din serialul The Walking Dead mai are și un fiu în vârstă de 21 de ani, pe nume Mingus, dintr-o relație anterioară cu modelul Helena Christensen.

Cuplul a preferat întotdeauna să își țină relația departe de ochii publicului și a presei, iar acest lucru s-a transmis și la fiica lor, detalii precum data nașterii sau numele fetiței rămânând necunoscute. În iulie, Reedus a distribuit o fotografie rară de familie pe contul său de Instagram – în imagine actorul apare cu spatele, ducând-o pe umeri pe fiica sa, în timp ce Kruger împinge căruciorul mai în față.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de norman reedus (@bigbaldhead)

În aceeași lună, și Diane Kruger a distribuit un selfie cu ea și Reedus la plajă, iar de Ziua Tatălui aceasta a adăugat două fotografii cu actorul alături de fiica lor, chiar dacă fetiței nu i se vede chipul. „La mulți ani de Ziua Tatălui celui cu cea mai dulce inimă”, a mai scris Diane în dreptul postării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Diane Kruger (@dianekruger)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Diane Kruger (@dianekruger)

În același timp, Reedus a primit o urare la fel de simpatică și de la fosta soție, Christensen, modelul postând o fotografie în care Norman apare alături de ambii copii – „La mulți ani de Ziua Tatălui pentru tatăl fiului nostru (și al surioarei lui). L-am crescut bine”, a adăugat și modelul în descriere.

Diane Kruger a vorbit despre fiica sa într-un interviu pentru PEOPLE din 2019, glumind pe seama personalității sale oarecum neașteptate. „Nu prea e fetiță, e chiar cam băiețoasă”, spunea actrița la acel moment, adăugând că păstrează totuși niște haine Chanel pentru fiica sa. „E amuzant să ai o fată, zic eu. Îmi place și asta.”

Citește și:
Imaginea cu care Rege-Jean Page, starul din Bridgerton, a cucerit Internetul

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people