De ce a lipsit Meghan Markle de la banchetul de stat organizat în onoarea lui Donald Trump

Meghan Markle nu a fost prezentă la banchetul de stat organizat în onoarea Președintelui Donald Trump, iar motivul este ușor de înțeles.

De ce a lipsit Meghan Markle de la banchetul de stat organizat în onoarea lui Donald Trump

Toată lumea s-a întrebat dacă Donald Trump o va întâlni și pe Meghan Markle în decursul vizitei sale oficiale, mai ales după comentariile recente, însă se pare că această întâlnire nu va avea loc.

Ducesa de Sussex nu a participat la banchetul de stat organizat în onoarea președintelui american la Palatul Buckingham, însă explicația este una simplă și nu are legătură cu declarațiile făcute de Donald Trump la adresa ei recent.

Meghan se află în concediu de maternitate, primul ei fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor fiind născut în urmă cu o lună, pe 6 mai. Ultima apariție în public a Ducesei a fost pe 8 mai, când aceasta și Prințul Harry au participat la o sesiune foto pentru a marca nașterea fiului lor.

Vizita de stat a președintelui Donald Trump a fost anunțată pe 23 aprilie, pe contul de Twitter al familiei regale: „Președintele Statelor Unite ale Americii, Președintele Donald J. Trump, însoțit de Doamna Melania Trump, a acceptat invitația Majestății Sale Regina de a vizita Regatul Unit”.

Trump a fost initițial invitat de Regină în 2017 și în 2018 a existat „o vizită de lucru”, în timpul căreia a cunoscut-o pe Regină, însă abia acum, când este vorba despre o vizită oficială, a existat și un banchet de stat.

Citește și:
Donald Trump neagă afirmațiile defăimătoare la adresa lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people