Cuplul surpriză de la Gala Met – cine este noua iubită a lui Elon Musk

Met Gala 2018 a beneficiat de apariția pe covorul alb a numeroase vedete, printre care și miliardarul Elon Musk, acesta venind însoțit de noua lui iubită.

Cuplul surpriză de la Gala Met – cine este noua iubită a lui Elon Musk

Printre multele noutăți care s-au aflat despre vedete la Met Gala se află și oficializarea noului cuplu, Elon Musk și Grimes.

Cei doi s-au afișat împreună la marele eveniment, confirmând bănuielile care circulau în ultima vreme. O sursă apropiată celor doi a confirmat pentru Page Six înainte de gală că vor apărea împreună și a dat detalii despre cum s-au cunoscut.

Se pare că relația dintre Elon Musk (46 de ani) și cântăreața canadiană, Grimes (30 de ani) a început pe Internet. Nu te gândi la clasicele aplicații de dating, căci adevărul e departe cu mult. Relația celor doi a pornit de la o simplă glumă postată pe Twitter de către Elon Musk despre inteligența artificială. În 2015 Grimes a creat un personaj pentru trei dintre videoclipurile sale, numit Rococo Basilisk și care e de fapt o combinație între stilul arhitectural Rococo și o inteligență artificială care torturează oameni. La trei ani de la lansare, Elon Musk a făcut un Tweet spunând 'Rococo Basilisk' și atașând un link la stilul arhitectural respectiv.

În același timp, Elon Musk a avertizat în trecut că o apocalipsă a inteligenței artificiale e foarte posibilă și e mai periculoasă decât oamenii cred.

'Grimes a zis că a fost prima oară în trei ani când cineva a înțeles gluma. Amândoi au început să glumească pe tema asta', a declarat un apropiat.

După cei doi au glumit pe Twitter, un fan chiar i-a sugerat lui Musk s-o invite pe Grimes la o întâlnire. Și se pare că acesta a pus în aplicare sfatul.

Anul acesta Elon Musk s-a despărțit de actrița Amber Heard după ce au format un cuplu încă din 2016. Chiar dacă recent s-a vehiculat că acesta ar fi într-o nouă relație cu Tyler Haney, CEO-ul Outdoor Voices, Elon Musk a negat zvonurile.

Citește și:
GALA MET 2018 – Cele mai HOT cupluri de vedete

Text: Roxana Sayyad
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people