Cum arată decorațiunile de Paște de la Casa Albă

Decorațiunile de Paște de la Casa Albă au atras atenția tuturor, însă alegerile Melaniei Trump au fost și de data aceasta criticate.

Cum arată decorațiunile de Paște de la Casa Albă

O nouă sărbătoare reprezintă o nouă oportunitate pentru Melania Trump de a decora Casa Albă. Dacă de Crăciun ideile sale nu au fost foarte apreciate, se pare că nici de Paște situația nu s-a schimbat.

O mulțime de oameni au criticat decorațiunile alese, unii numind totul o imagine sinistră după ce au văzut postarea Melania Trump.

 

Happy Easter!

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on


Deși s-a investit probabil o sumă impresionantă pentru aceste decorațiuni, familia Trump nu a petrecut weekend-ul de Paște la Casa Albă, ci în Florida. Aceștia au participat la sluja de la biserica Bethesda-by-the Sea, iar după slujbă au fost fotografiați, iar fiecare membru al familiei a părut să transmită un mesaj diferit.

Donald, Melania și Tiffany nu au părut deloc fericiți în imagini, însă ne mai suprinde acest lucru?

Ieri însă Donald și Melania au dat startul cursei tradiționale „Easter Egg Roll”, alături de iepurașul de Paște. În discursul său Donald Trump a lăudat munca Melaniei și implicarea ei în organizarea acestui eveniment, însă nu s-a putut abține și a vorbit și despre politică. El a vorbit și despre finanțarea militară, menționând că armata americană va ajunge la un nivel la care nu a mai fost niciodată – un discurs perfect pentru această sărbătoare, nu?

Citește și:
Melania Trump a primit o viză Einstein pentru a ajunge în SUA

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people