Cum arată casa impresionantă închiriată de Mariah Carey

După ce s-a despărțit de Nick Cannon în 2014, a preferat să închirieze fel și fel de case scumpe în care să stea, în loc să își cumpere una numai a ei.

Artista a câștigat, până acum, 5 premii Grammy. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de pe întreaga planetă, cu o avere estimată la jumătate de miliard de dolari.

Acum, Mariah s-a mutat într-o vilă imensă din Beverly Hills, în care a locuit și Nicki Minaj. Plătește pentru această casă suma de 35.000 de dolari lunar, iar imaginile arată că vila își merită cu adevărat banii.

Pe terenul pe care se află acum casa închiriată de Mariah Carey, a fost cândva și casă celebrului Frank Sinatra. Vila are 8 dormitoare, 4 băi și un apartament special pentru oaspeți sau angajații care se ocupă de menținerea casei. Casa mai are câteva living room-uri, o cameră unde se poate lua masa, o bucătărie cu o priveliște absolut superb, o terasă spectaculoasă și o bucătărie în aer liber care se află chiar lângă o piscină și lângă zona de spa.

Mariah Carey a vândut în primăvara lui 2016 casa în care a locuit împreună cu Cannon pentru 9 milioane de dolari. De atunci, ea nu mai are propria ei locuință în Los Angeles, dar încă este propietara unui penthouse în New York City, care a fost decorat de Mario Buatta în anul 2001.

Citește și:
Cum arată spectaculoasa casă din Bel Air a actriței Jennifer Aniston

Text: Amy Abaluta
Foto: Sothebys International Realty, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people