Chris Pratt despre despărțirea de Anna Faris: „Divorțul este foarte neplăcut”

Chris Pratt vorbește pentru prima dată despre divorțul de Anna Faris.

Chris Pratt despre despărțirea de Anna Faris: „Divorțul este foarte neplăcut”

După opt ani de căsnicie și apariția unui copil, Jack Pratt (în vârstă de cinci ani), Chris Pratt și Anna Faris au anunțat în august 2017 că se vor separa. Chris a lansat anunțul pe social media spunându-le fanilor Anna și cu mine suntem triști să anunțăm că ne vom separa legal. Am încercat din răsputeri de-a lungul timpului și suntem foarte dezamăgiți.'

Pentru a clarifica îngrijorările legate de fiul lor, au declarat că vor „păstra situația pe cât de privată posibil de acum încolo. Chris a adăugat că o va „iubi' pe Anna în continuare și va avea mereu „mult respect' pentru aceasta.

În timpul turneului de promovare a cărții sale autobiografice „Unqualified', Anna a primit multe întrebări legate de viața sa privată și cum gestionează despărțirea de soțul ei. În fiecare interviu ea a declarat același lucru, cum că promite să își îndeplinească datoria de părinte în continuare alături de Chris. Fostul ei soț pe de altă parte nu a oferit nicio declarație legată de divorț, fiind ocupat cu filmările pentru „Avengers: Infinity War' și „Jurassic World: Fallen Kingdom'. Până acum.

Chris Pratt a declarat pentru Entertainment Weekly: Divorțul e nasol, dar la sfârșitul zilei avem un copil uimitor care are doi părinți care îl iubesc foarte mult și în sfârșit am găsit o cale prin care să navigăm prin această situație rămânând prieteni în același timp și continuând să fim buni unul cu celălalt. Nu este ideal, dar da, cred că amândoi o ducem probabil mai bine.'

Fostrul cuplu dorește să împartă custodia pentru Jack. „Este înconjurat de atât de multă dragoste. Mereu îi reamintim ce copil minunat este. Cheia e să îl înconjurăm cu multă bucurie și fericire, din care chiar are din plin', a declarat Anna in ianuarie pentru E! News.

Anna Faris are deja o relație cu regizorul Michael Barrett, în timp ce Chris nu a început o relație.

Citește și:
7 reguli ciudate de etichetă pe care Meghan Markle și Prințul Harry trebuie să le respecte în ziua nunții

Text: Sayyad Roxana
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people