Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, își anunță logodna la celebrul Rose Ball din Monaco

Nepoata lui Grace Kelly și-a făcut apariția la Rose Ball din Monaco purtând un superb inel de logodnă cu diamant, alături de iubitul ei, Dimitri Rassam.

Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, își anunță logodna la celebrul Rose Ball din Monaco

Charlotte Casiraghi, nepoata celebrei Grace Kelly și fiica Prințesei Caroline de Hanovra din Monaco, și-a făcut apariția sâmbătă seara, la faimosul eveniment Rose Ball, alături de iubitul ei, Dimitri Rassam.

Și Prințesa Caroline dar și fratele lui Charlotte, Pierre, au participat la același eveniment.

Charlotte și iubitul său, Dimitri Rassam, un cunoscut producător de film, arătau foarte îndrăgostiți – nepoata lui Grace Kelly purta pe deget un inel superb de logodnă, cu diamant.

Cei doi și-au început relația în urmă cu un an, iar la balul de caritate care a avut loc sâmbătă seara în Monaco, aceștia și-au făcut apariția pentru prima oară de când s-au logodit.

Balul de caritate Rose Ball din Monaco este unul dintre cele mai importante din calendarul social al statului iar tema din acest an (Manhattan) a fost gândită de celebrul designer Karl Lagerfeld. Ediția din acest an a fost cea cu numărul 64, iar toate profiturile merg către Fundația Princess Grace.

Charlotte Casiraghi, în vârstă de 31 de ani, este cea de-a noua în linie pentru tronul din Monaco. Dimitri Rassam, logodnicul său, în vârstă de 30 de ani, este un producător de film francez. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în vara acestui an.

Citeste si:
Charlotte Casiraghi, printesa stilului monegasc

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people