Ce vedete au participat la manifestațiile împotriva armelor în Statele Unite

În weekend au avut loc manifestații împotriva armelor de foc în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii și numeroase vedete s-au numărat printre participanți.

Armele de foc au făcut în ultimii ani sute de victime în Statele Unite, iar ultimul atac armat care a avut loc la un liceu din Florida a adus din nou în discuție lipsa unei legislații care să pună mai multe retricții în privința obținerii unor arme atât de periculoase.

În urma atacului din februarie, 17 tineri și-au pierdut viața, iar acest lucru nu a fost uitat de toți cei care au manifestat în acest weekend pentru un control mai strict în ceea ce privește obținerea armelor. Alături de mii de oameni (peste 800.000 în Washington) au participat și vedetele care au transmis mesaje și prin intermediul social media, unde hashtag-ul #marchforourlives a fost folosit în sute de mii de postări.

Printre vedetele care au participat la manifestații s-au numărat Amal și George Clooney, Paul McCartney, Kim Kardashian și Kanye West, Miley Cyrus, Amy Schumer, Ellen Pompeo și Demi Lovato.

Citește și:
Ryan Reynolds este cel mai cool și amuzant soț, iar noul trailer Deadpool 2' o dovedește din plin

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people