Ce mesaj emoționant i-a transmis Loredana Groza fiicei sale, Elena, cu ocazia zilei de naștere

Elena, fiica Loredanei Groza, a împlinit 23 de ani, iar artista a ținut să îi transmită în mediul online un mesaj plin de emoție.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Loredana Groza fiicei sale, Elena, cu ocazia zilei de naștere

Fiica Loredanei Groza a împlinit pe 14 iulie vârsta de 23 de ani. Elena este o prezență extrem de discretă, în comparație cu celebra ei mamă. 

Cu această ocazie, Loredana i-a transmis fiicei sale pe rețelele de socializare o urare emoționantă prin care își arată dragostea pe care i-o poartă, însoțită de două fotografii rare cu Elena. „La mulți ani, Elena, puiul meu drag. Îți mulțumesc pentru toată dragostea ta necondiționată și pentru că m-ai ajutat în fiecare zi să fiu o mamă mai bună. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate. Mama te iubește”, a fost mesajul transmis de Loredana Groza pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)


De-a lungul timpului, Loredana Groza a mai împărtășit cu fanii diverse imagini cu fiica ei, Elena, chiar și din copilărie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Elena este fiica pe care Loredana Groza o are alături de producătorul de film Andrei Boncea. În ciuda faptului că artista este obișnuită de multă vreme să fie în lumina reflectoarelor, fiica ei, Elena, care este producătoare muzicală, este mult mai rezervată în ceea ce privește aparițiile publice.

Loredana Groza a vorbit în trecut despre relația pe care o are cu fiica ei. Artista făcea mărturisiri despre educația pe care i-a oferit-o Elenei și a dezvăluit care sunt sfaturile de viață pe care i le oferă. „Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să își respecte părinții, bunicii, prietenii, să își hrănească spiritul prin artă, să fie creativă și să fie fericită! Să să bucure de viața pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu și să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă. E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic și frumos”, a declarat Loredana.

Și Elena, fiica Loredanei, povestea cum este să aibă o mamă faimoasă. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea acum ceva timp Elena, fiica Loredanei Groza, la Antena Stars.

Citește și:
Alex Velea, despre relația cu Antonia: „venim din cupluri nefericite'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people