Care este secretul casniciei de 21 de ani a lui Hugh Jackman cu Deborra-Lee-Furness

Desi suntem deseori sceptici in privinta duratei unei relatii de la Hollywood, casnicia lui Hugh Jackman cu Deborra-Lee-Furness reprezinta un model.

Care este secretul casniciei de 21 de ani a lui Hugh Jackman cu Deborra-Lee-Furness

Hugh Jackman si Deborra-Lee-Furness s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru Corelli', in 1995 si nu au pierdut deloc timpul, casatorindu-se un an mai tarziu, in februarie 1996. Acestia au adoptat doi copii, Ava si Oscar, dupa ce Deborra a pierdut doua sacrini.

Desi de multe ori sotia lui Hugh a fost criticata din cauza diferentei de varsta, cei doi se iubesc din ce in ce mai mult. La evenimentul National Night of Laughter and Song' prezentat de Fundatia David Lynch la Centrul John F. Kennedy Center in D.C, cei doi au vorbit pentru revista People' despre legatura puternica pe care o au si cum reusesc sa o mentina.

V-ati fi gandit la meditatie? Pentru ca asta ne spune Hugh ca cea mai buna metoda pentru o relatie indestructibila. Meditam impreuna. Si cateodata chemam pe la noi prieteni sa faca si ei asta. Este un lucru frumos de duminica dimineata. Toata lumea vine la noi si apoi luam micul-dejun impreuna', declara Furness.

Acestia au mai declarat ca cei 21 de ani impreuna au in spate mult umor, iar sotul devine un gentleman perfect declarand: Si intotdeauna sa iti asculti sotia.'

Cei doi au sarbatorit aniversare de 21 ani impreuna in aprilie, iar Hugh Jackman a postat un mic tribut de dragoste in cinstea sotiei, pe Instagram: Pentru dragostea vietii mele. 21 de ani de glorie. Te iubesc din toata inima mea.' Declaratia de dragoste a fost completata de un selfie cu ei doi jucand tenis.

Citeste si:
Hugh Jackman, declaratie superba de dragoste pentru sotia lui

Text: Teona Tomoioga
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people