Cadoul extravagant pe care Kylie Jenner i l-a pregătit mamei ei, Kris Jenner

Kylie Jenner face cele mai bune cadouri când vine vorba despre familia ei, iar asta este dovada.

Cadoul extravagant pe care Kylie Jenner i l-a pregătit mamei ei, Kris Jenner

Kylie Jenner ar putea primi titlul de cea mai bună fiică după ce i-a făcut un cadou extravagant mamei sale, Kris Jenner cu ocazia zilei sale de naștere.

Kris Jenner va împlini 63 de ani, iar cu această ocazie Kylie i-a făcut un cadou special, o mașină Ferrari în valoare de 250.000 de dolari. Mezina familiei Jenner a filmat surpriza și a postat-o pe Instagram stories.

Clipurile video încep din momentul în care Kylie pleacă spre casa mamei sale, ea explicând că este vorba despre o surpriză. „În regulă, sunt pe drum spre mama mea pentru a-i face o surpriză cu cadoul de ziua de naștere. Am avut asta pentru o lună și sunt încântată să îi dau în sfârșit cadoul. Este puțin întunecat afară, dar sper să îl poată vedea bine”, a spus aceasta.

View this post on Instagram

surprising @krisjenner

A post shared by Kylie Jenner Snapchats (@kyliesnapx) on

Kris, nepregătită pentru acest moment, a ieșit din casă alături de iubitul ei, Corey Gamble, însă în timp ce o căuta pe Kylie, ea a găsit superbul autoturism Ferrari Gran Turismo 488 red parcat pe proprietatea ei. Kylie i-a urat la mulți ani, dezvăluind astfel surpriza.

https://www.instagram.com/p/Bpi48hLl_9U/?tagged=krisjenner

„Ce este asta?! Glumești!”, a spus Kris în lacrimi, îmbrățișându-i fiica. Kylie i-a explicat că nu mai putea aștepta până săptămâna viitoare, când este ziua ei, așa că a preferat să îi ofere acum cadoul.

View this post on Instagram

488 For The Queen ♥️ #EarlyBdayGift

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

https://www.instagram.com/p/BpisRTwht0-/?tagged=krisjenner

Având în vedere că mezina familiei Jenner a fost numită cea mai tânără miliardară în topul Forbes vara aceasta, suma plătită pentru această mașină nu înseamnă nimic pentru contul ei, însă i-a făcut cu siguranță o bucurie mamei sale.

În plus, alegerea ei nu ne surprinde, deoarece Kylie demonstrează mereu prin postările de Instagram cât de mult iubește mașinile!

Citește și:
Kylie Jenner dezvăluie ce cadouri extravagante a primit cu ocazia zilei sale de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people