Ben Affleck are o nouă iubită și este vorba despre o actriță celebră

Ben Affleck și actrița Ana de Armas formează cel mai nou cuplu de vedete de la Hollywood.

Ben Affleck are o nouă iubită și este vorba despre o actriță celebră

Ben Affleck și actrița Ana de Armas, cunoscută pentru rolul din Knives Out, formează un cuplu și au petrecut ultimele zile în Cuba, țara de origine a actriței.

O sursă a declarat pentru People că Ben Affleck și Ana de Armas au părăsit Havana sâmbătă seara și au fost văzuți sărutându-se în aeroport, înainte de a se îmbarca în avionul privat. „Este foarte sigur faptul că cei doi formează un cuplu”, a mai declarat sursa.

Zilele trecute, Affleck, în vârstă de 47 de ani, și de Armas, 31 de ani, au fost surprinși în mai multe ocazii în Havana și chiar au acceptat să se fotografieze cu fanii care le-au solicitat acest lucru.

Cei doi au petrecut mai multe zile în Havana, au vizitat locurile în care a copilărit Ana de Armas și au făcut cumpărături.Affleck și de Armas s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water, film regizat de Adrian Lyne, cel care a semnat regia pentru celebra peliculă Fatal Attraction. Filmările au avut loc la finalul anului trecut în New Orleans și Louisiana. Încă din perioada filmărilor au apărut numeroase zvonuri cu privire la o relație între cei doi, însă momentan aceasta nu a fost confirmată de reprezentanții lor.

Recent, Ben Affleck a vorbit într-un interviu despre faptul că divorțul de Jennifer Garner reprezintă unul dintre cele mai mari regrete din viața lui și cum problemele din viața sa de cuplu l-au determinat să revină la vechiul obicei, alcoolul.

Acesta a declarat că „Am băut alcool aproximativ normal pentru o perioadă de timp”, dar odată ce căsnicia lui suferea și alcoolul era din ce în ce mai prezent și a creat și mai multe probleme pentru viața sa de cuplu.

În anul 2018, după 13 ani de căsnicie, Affleck și Garner au luat-o pe drumuri separate. Cei doi au împreună 3 copii, Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Sam, 7 ani.

Affleck și-a continuat declarația spunând că „Cel mai mare regret al meu este acest divorț. Rușinea este foarte toxică. Nu vine nimic bun din rușine. Rămâne doar să trăiești în rușine, o senzație oribilă a unei stime de sine scăzute și a unui sentiment de ură față de propria persoană”. În timp ce Affleck recunoaște rolul pe care l-a avut la nivelul distrugerii relației din care făcea parte și a propriei persoane, el încearcă să depășească emoțional această etapă.

Citește și:
Ben Affleck recunoaște că divorțul de Jennifer Garner este „cel mai mare regret al vieții mele”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people