Andra Day vorbește despre relația cu Brad Pitt

Andra Day a făcut primele dezvăluiri despre relația cu Brad Pitt.

Andra Day vorbește despre relația cu Brad Pitt

În urma cu o lună au apărut primele zvonuri conform cărora Brad Pitt si Andra Day ar putea forma un cuplu. Potrivit Radar, actorul ar fi fost văzut flirtând și făcând schimb de numere de telefoane cu actrița și cântăreața Andra Day. Interacțiunea dintre cei doi a avut loc la decernarea Premiilor Oscar, unde Brad Pitt a fost unul dintre prezentatorii evenimentului, iar Andra Day a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriță pentru rolul său din The United States vs. Billie Holiday.

„Andra se află pe radarul lui Brad de ceva timp. Au flirtat în culise și se crede că au făcut schimb de numere de telefoane. Ar putea fi doar o chestie profesională, dar prietenii lui Brad vorbesc despre ce cuplu minunat ar putea forma.”, a declarat la momentul respectiv o sursă pentru The Mirror.

Andra Day a vorbit pentru prima oară despre posibila relație cu Brad Pitt în acest weekend. Invitată la Gala Bet Awards, artista a dezvăluit că este singură și că nu a format niciodată un cuplu cu fostul soț al Angelinei Jolie.

„O doamne, nici măcar nu ne-am întâlnit. Sora mea chiar m-a sunat și m-a întrebat ‘L-ai cunoscut pe Brad Pitt?’. Și eu i-am răspuns ‘Cred că da'”, a spus Andra Day.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu suntem un cuplu. Nici măcar nu ne cunoaștem. Este ilar. Cineva a fost plictisit în ziua aia”, a mărturisit Andra. Cu toate acestea, artista a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Brad, spunând că „oricum, este minunat. E foarte talentat.”

Andra Day s-a numărat duminică printre marii câștigători ai Galei BET, aceasta primind un premiu pentru rolul său din drama The United States vs. Billie Holiday.

În ceea ce îl privește pe Brad Pitt, actorul a reușit recent să finalizeze procesul lung și anevoios pe care îl ducea cu Angelina Jolie. În urma hotărârii judecătorului, cei șase copii se vor afla în custodia ambilor părinți.

Citește și:
Care e actuala relație dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston. Chiar actrița a dezvăluit tot

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video