Alicia Keys vorbește despre felul în care își crește fiul, dezvăluind un lucru neașteptat

În mod cert, Alicia Keys este una dintre artistele de la Hollywood care a vorbit deschis despre ideile și valorile pe care vrea să le transmită copiilor săi, iar de această dată ea a dezvăluit un detaliu neașteptat despre fiul ei.

Alicia Keys vorbește despre felul în care își crește fiul, dezvăluind un lucru neașteptat

Recent, Alicia Keys a postat pe contul său de Instagram un video în care povestește o întâmplare dintre ea și fiul ei. Însă, prin intermediul acestui video, ea le transmite tuturor mamelor faptul că nu ar trebui să le impunem copiilor noștri limite și să îi lăsăm să își exprime creativitatea prin orice mod își doresc.  

„Lăsați băieții să fie feminini!” este mesajul pe care Alicia l-a transmis urmăritorilor de pe Instagram. Cântăreața a spus că fiul ei în vârstă de patru ani, Genesis Ali, a dorit să își facă manichiura multicoloră. Cu toate că el își dorea acest lucru extrem de tare, el i-a spus mamei lui că nu vrea asta, motivul fiind acela că „oamenilor nu le-ar plăcea. El stătea în scaun și a spus: „Vreau o manichiură multicoloră.” Așa că doamna de la salon i-a adus toate culorile, iar ea i-a făcut unghiile în culori diferite. După ce a terminat, el s-a uitat la mine și mi-a spus: „Mami, nu vreau asta pe unghiile mele”, a spus Alicia Keys. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Been thinking about how over labeled and over judged we all are… can u feel me??

O postare distribuită de Alicia Keys (@aliciakeys) pe

Alicia a ținut să vorbească cu fiul ei, aflând motivul pentru care el s-a răzgândit: „Iar eu l-am întrebat: „de ce? Erai atât de sigur și îți plăcea. Iar el mi-a spus: „Oamenilor nu le-ar plăcea asta.” Poți să crezi asta? El are patru ani. El deja înțelege lumea și faptul că oamenii îl vor judeca doar pentru că a vrut să își facă unghiile colorate.”

Alicia l-a asigurat pe fiul său de faptul că nimeni nu îl va judeca pentru alegerea lui și că oamenii cu siguranță îi vor aprecia manichiura deoarece arată cât de creativ și minunat este el. „Rămâi cu această alegere. Tu ți-ai ales. Ție îți place. Tu ai vrut”, i-a spus Alicia fiului ei.

Pe lângă asta, Alicia chiar i-a spus fiului ei că mai mulți băieți își fac unghiile, încurajându-l prin acest mod de faptul că alegerea lui nu este una greșită și nici neobișnuită. „Acest lucru mă face să mă gândesc la faptul că tot timpul judecăm. Ce vreau să spun este că există energii masculine și feminine în fiecare dintre noi. Și această întâmplare mă face să cred că nu putem explora aceste părți diferite ale noastre, aceste energii diferite pe care le avem în interiorul nostru.”

„Și tot timpul se întâmplă asta, există prejudecăți, stereotipuri care apar. Iar pentru băieții mei, este același lucru dacă vor să își descopere energia feminină. Există toate aceste judecăți, reguli, stereotipuri. Sunt nemulțumită din cauza asta. Mă întreb: de ce se întâmplă asta? De ce nu ne putem exprima așa cum suntem noi în interior? Ar trebui să fim capabili să ne descoperim și să ne exprimăm masculinitatea și feminitatea oricum dorim”, a mai spus Alicia Keys, punctând faptul că nu ar trebui să ne intereseze așa-zisele prejudecăți impuse de societate și că ar trebui să fim așa cum suntem noi cu adevărat, indiferent dacă societatea nu ne-ar accepta.

Citește și:
Alicia Keys și fiul său, într-un duet adorabil în cadrul iHeart Radio Music Awards 2019

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people