Adevăratul motiv pentru care Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit

Cu puțin timp înainte de decernarea Premiilor Oscar, Lady Gaga și Christian Carino s-au despărțit, mulți considerând ulterior că motivul ar putea fi Bradley Cooper.

Adevăratul motiv pentru care Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit

Adevărul din spatele despărțirii lui Lady Gaga de Christian Carino este însă altul. Potrivit Us Weekly, se pare că de vină pentru despărțire este gelozia lui Carino. „Christian nu s-a comportat foarte frumos cu Gaga spre finalul relației sale, iar ea și-a găsit alinarea în persoana lui Jeremy (Renner, actorul din „Avengers” – n.red) în săptămânile dinainte de despărțire”, a precizat o sursă pentru Us Weekly.

Conform aceleiași surse, „Christian încerca să fie lângă ea tot timpul, îi dădea numeroase telefoane și mesaje. Încerca să o controleze, iar prietenii ei nu l-au plăcut niciodată”.

La jumătatea lunii februarie, reprezentantul oficial al lui Lady Gaga a confirmat pentru revista People că Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit definitiv.

Fanii au speculat că cei doi nu mai sunt împreună după ce Carino nu a participat alături de Lady Gaga la decernarea Premiilor Grammy. În plus, cântăreața nu a purtat nici inelul de logodnă.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino în luna octombrie a anului trecut când a participat la evenimentul ELLE’s Women in Hollywood organizat de revista ELLE US. Ea a susținut atunci un discurs emoționant în care a făcut referire și la iubitul ei, Christian Carino, referindu-se la el cu apelativul de „logodnicul meu”.

Potrivit informațiilor din presa americană, Lady Gaga s-ar fi logodit cu iubitul ei, Christian Carino, care îi este și agent, în vara lui 2017, atunci când acesta a cerut și acordul tatălui cântăreței. Lady Gaga și Christian Carino au format un cuplu din luna februarie 2017 când au fost văzuți la pregătirile pentru Super Bowl, Carino pupând-o pe obraz pe Lady Gaga în timp ce aceasta făcea un selfie. Aceasta este prima relație a cântăreței după despărțirea de Taylor Kinney, cei doi anunțând că nu mai formează un cuplu în iulie 2016, după o logodnă și 7 ani de relație.

Citește și:
Lady Gaga a dezvăluit că este însărcinată – însă nu este ceea ce crezi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people