Surprize de Valentine’s Day la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City pregateste perechilor de indragostiti o multime de surprize cu ocazia Valentine’s Day!

Surprize de Valentine’s Day la Baneasa Shopping City

Cuplurile sunt invitate in weekendul 12-13 februarie, intre orele 13.00 si 20.00 sa se casatoreasca de proba in cadrul evenimentului “Casatoreste-te calliente!”, iar cei mai norocosi indragostiti vor pleca acasa cu un superb inel cu diamant.

De asemenea, toata lumea poate profita de Last minute sales in perioada 11-20 februarie pentru a cumpara cadouri la preturi speciale si pentru a se bucura de ultimele discount-uri la colectia de toamna/ iarna.

In weekendul 12-13 februarie indragostitii care sunt pregatiti sa faca pasul cel mare, pentru cateva zile, sunt invitati sa se casatoreasca de proba. Casatoreste-te calliente! si poti castiga superbul inel cu diamante Miluna oferit de Cielo Venezia 1270.

Pentru a participa la concurs cuplurile pot sa se inscrie pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro, completand un formular si raspunzand corect la intrebarea concursului. De asemenea, ei se mai pot inscrie si direct in mall la locul special amenajat, in weekend-ul iubirii, intre orele 13.00- 20.00.

Ofiterii de stare civila, Johny si Anghel, de la matinalul de weekend Kiss FM, impreuna cu domnisoarele de onoare, bebelusele Cristina si Ioana de la Prima TV, vor fi langa perechile de indragostiti cand acestia vor rosti marele “DA!”.

Albumul de nunta va incepe cu fotografia realizata in Baneasa Shopping City, fotografie ce va fi direct up-loadata pe contul de Facebook al centrului comercial. Cuplul care va strange cele mai multe like-uri va fi desemnat castigatorul concursului si va intra in posesia inelului cu diamante.

Totodata, cei ce se vor afla in acest week-end in Baneasa Shopping City se vor bucura de Last minute sales care au loc in perioada 11-20 februarie. In acest mod indragostitii vor putea sa cumpere cadouri la preturi speciale si sa profite de ultimele reduceri la colectiile de toamna/ iarna. In plus, cei care utilizeaza Baneasa Bonus Card in cadrul magazinelor partenere, vor beneficia de 3 rate fara dobanda si de un bonus de 5% din valoarea cumparaturilor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle