S-a redeschis Water Park – start la marea distractie!

Water Park, parcul acvatic din Otopeni, si-a redeschis portile si ii asteapta pe toti amatorii de distractie.

S-a redeschis Water Park – start la marea distractie!

Pentru că succesul unui parc acvatic depinde de fiecare element din cadrul acestuia, Water Park ofera celor care doresc mereu ceva nou si provocator 4000 de şezlonguri si umbrele (nelimitat si gratuit), 9 piscine şi 27 de tobogane de diverse dimensiuni si teren de fotbal si volei pe nisip.

Pentru noul sezon, Water Park a fost redecorat si modernizat. Au fost deschise 2 noi terase, piscina de copii a fost renovata si i-a mai fost adaugat un tobogan.

Amatorii de senzatii tari se vor putea bucura de noul twister ce le va oferi o portie sanatoasa de adrenalina. In plus parti importante ale parcului au fost renovate. Mocheta care acoperea toata suprafata Water Park a fost inlocuita, iar pasarelele care fac legatura cu toboganele au fost schimbate cu unele mult mai moderne. Toata investitia se ridica la aproximativ 1 milion de lei.

La Water Park va asteapta o intreaga vara plina de suprize, jocuri noi pentru toate varstele, concerte in aer liber, lectii de dans si multa distractie!

Situat la 6 km de Bucuresti, langă hotelurile RIN si Confort, Otopeni, Water Park este singurul parc de acest tip din zona si cel mai mare parc acvatic din Romania. Water Park numara intre 150 000 si 250 000 de vizitatori pe sezon, oameni de toate varstele, locuitori ai capitalei si ai imprejurimilor, dar si turisti.

Nu pleca pana nu vezi care sunt cele mai mari parcuri de distractie din lume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle