kika te pregateste pentru reintoarcerea la scoala!

Cei mici isi pregatesc ultimele teme de vacanta, in timp ce tu analizezi camera si verifici daca mobila corespunde in continuare nevoilor lui. kika vine in ajutorul tau cu cateva idei de amenajare pentru inceperea anului scolar, astfel incat camera copiilor sa fie mereu adecvata varstei si tendintelor.

Scaune rotative in toate culorile

Daca iei in calcul activitatile pe care ei le desfasoara intr-o zi: micul-dejun, orele petrecute la scoala, scrierea temelor sau timpul dedicat calculatorului, vei realiza ca toate acestea au un aspect comun: statul pe scaun. Copiii isi petrec pe scaun mai mult de jumatate din zi, de aceea este foarte important sa le alegem un scaun ergonomic, potrivit pentru inaltimea lor.

Colorate, cu imprimeuri, dotate cu sistem de ajustarea greutatii sau a inaltimii, scaunele rotative reprezinta o investitie pentru care corpul aflat in crestere va fi recunoscator in urmatorii ani.

Mobilier cu dimensiuni ajustabile

Mobila cu dimensiuni ajustabile creste odata cu copilul si reprezinta un avantaj financiar important, mai ales in cazul birourilor si a scaunelor pentru birou. La orice varsta, mesele pot fi folosite atat ca birouri, cat si ca spatiu de joaca sau de mesterit. Destinat copiilor cu inaltimea intre 119-191 cm, mobilierul de acest tip il insoteste pe cel mic de-a lungul dezvoltarii sale.

"Copiii de astazi au nevoi diferite si vor ca tot ce ii inconjoara sa le reflecte personalitatea. De aceea le oferim o gama larga de mobilier modular, ce poate fi aranjat in functie de creativitatea fiecaruia.” a declarat Lars Lund, Country Manager kika Romania.

Gama Young Style

Daca la inceput aveai nevoie sa ii depozitezi animalele de plus si cuburile pentru construit, in scurt timp locul acestora va fi luat de reviste, CD-uri sau articole sportive, precum si aparatura multimedia. De aceea mobilierul din gama Young Style de la kika face foarte simpla gasirea de solutii adecvate varstei.

Preocuparea intensa pentru sanatate se observa si in zona mobilierului. De aceea, nu doar ergonomia este extrem de importanta, ci si calitatea pieselor de mobilier ce trebuie sa fie produse in maniera ecologica si sa nu contina substante toxice. Mobilierul kika respecta aceste standarde calitative, fapt garantat de etichetele ecologice.

Pentru orice alte informatii legate de produsele din magazin, consilierul de vanzare iti sta la dispozitie cu sfaturi utile si te ajuta la alegerea amenajarii corespunzatoare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle