FOUND.LOST.FOUND – Bijuterie romaneasca la London Fashion Week

Daca esti la Londra dupa 19 februarie, nu trebuie sa ratezi expozitia de bijuterie contemporana Found.Lost.Found, adica participarea Romaniei la London Fashion Week.

FOUND.LOST.FOUND – Bijuterie romaneasca la London Fashion Week

Expozitia, organizata de Institutul Cultural Roman in colaborarea cu Assamblage – Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana, este cea de-a sasea prezenta a designului made in Ro la Saptamana modei de la Londra, si o poti vizita, de pe 19 pe 23 februarie, la Somerset House.

Participarile romanesti de la editiile trecute ale evenimentului au adus in fata publicului britanic creatii semnate preponderent de designeri vestimentari – printre ei, Carmen Secareanu, Iris Serban, Dinu Bodiciu, Irina Marinescu, Doina Levintza, Mihai Dan Zarug, Lucian Broscatean, Alexandru Nimurad, Ioana Ciolacu, Lana Dumitru sau Irina Schrotter.

Editia de anul acesta este dedicata exclusiv designului de bijuterie si a fost gandita ca un omagiu adus traditiei pierdute partial a bijuteriilor realizate manual. Expozitia este curatoriata de David Sandu si, in cadrul ei, ai sa vezi o instalatie interactiva de bijuterii de autor semnate de designerii Andreia Popescu, Adelina Petcan, Ioana Ardelean si Otilia Mihalcea, alaturi de proiectii multimedia realizate de Black Horse Mansion.

Foto: Alexandru Boghian pentru Adelina Petcan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion