(P) FF Group Romania a investit 500.000 Euro pentru deschiderea a trei spatii comerciale in Mega Mall Bucuresti

FF Group Romania, subsidiara a grupului international Folli Follie – Grecia, a inaugurat trei noi magazine - Nike, Folli Follie si _kix - in centru comercial Mega Mall Bucuresti, in urma unei investitii de peste 500.000 Euro.

(P) FF Group Romania a investit 500.000 Euro pentru deschiderea a trei spatii comerciale in Mega Mall Bucuresti

Magazinul Nike este situat la etajul 1 al noului centru comercial, in timp ce _kix si Folli Follie sunt pozitionate la parter, suprafata comerciala totala a celor trei magazinie fiind de aproximativ 500 mp.

In ultimele sase luni, compania a inaugurat trei noi magazine Nike – in Shopping City Galati, Coresi Brasov si Mega Mall Bucuresti, precum si un magazin multibrand _kix si unul Folli Follie, ambele in Mega Mall Bucuresti. Intre obiectivele FF Group din 2015 se afla si deschiderea unui nou magazin collective in centrul Bucurestiului si lansarea unei platfome proprii de e-commerce.

FF Group Romania, distribuitor si retailer national de articole de sport si fashion este unul dintre jucatorii cei mai importanti din industria locala de fashion retail, detine o retea proprie de magazine exclusive Nike, Folli Follie si Calvin Klein Jeans, precum si magazinele multibrand collective si _kix.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion