Designerii romani creeaza pentru Gaia Boutique Club

Gaia Boutique Club va asteapta joi, 3 februarie, de la ora 23.00, la un party-eveniment alaturi de unii dintre cei mai reprezentativi designeri din moda romaneasca: Carmen Secareanu, Corina Vladescu, Laura Lazar, Lena Criveanu si Stephan Pelger.

Designerii romani creeaza pentru Gaia Boutique Club

Singurul si primul club din Romania care si-a facut un trademark din petrecerile tematice permanent inspirate din ultime tendinte din zona fashion, Gaia Boutique Club, va intampina cu un concept al carui piesa de rezistenta este blana, care a revolutionat tendintele ultimelor sezoane.

Astfel s-a nascut Yeti Chic, petrecerea la care cinci designeri romani va invita joia aceasta in unul dintre cele mai cool spatii de moda si distractie.

Pornind de la Karl Lagerfeld care a gandit pentru colectia sezonului de iarna un intreg “habitat” al blanurilor intr-un show de proportii spectaculoase, trecand prin Oscar de la Renta, Balmain, Givenchy, Lanvin, blana a fost elementul de legatura dintre colectiile marilor case de moda.

In acest spirit Gaia Boutique Club i-a provocat pe Carmen Secareanu, Corina Vladescu, Laura Lazar, Lena Criveanu si Stephan Pelger sa creeze pentru Yeti Chic cate o tinuta din blana care sa le poarte inconfundabila semnatura. Creatiile vor fi expuse pe parcursul intregii seri pe o platforma special amenajata.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion