Cinema City a inaugurat primul multiplex din Targu Mures

Cel mai mare operator cinematografic din Romania si Europa Centrala şi de Est, Cinema City, a inaugurat primul multiplex din judetul Mures, in centrul comercial Promenada Mall din orasul Targu Mures.

Cinema City a inaugurat primul multiplex din Targu Mures

Investitia in noul multiplex Cinema City Targu Mures se ridica la 5 milioane de euro.

Cu o capacitate totala de 1465 de locuri şi 8 sali digitale, dintre care 5 sali capabile de proiectii 3D, Cinema City Targu Mures este al 12-lea multiplex pe care reteaua internationala de cinematografe il deschide in Romania, din 2007 si pana in prezent.

Multiplexul ofera tehnologie de ultima generatie intr-un mediu premium, prin sali de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround. Spectatorii vor beneficia si de un bufet de unde se pot cumpara gustari (popcorn, nachos, dulciuri) si bauturi racoritoare. In plus, inainte sau dupa film, spectatorii pot servi o cafea chiar in cafeneaua de incinta, dezvoltata de Cinema City in parteneriat cu Strauss Romania.

Incepand de vineri, 16 decembrie, locuitorii din Targu Mures vor avea ocazia sa se bucure de o experienţa cinematografica excelenta la standarde internaţionale de confort şi calitate, prin intermediul noului cinematograf. Noul multiplex este un pas important in dezvoltarea companiei pe piaţa romaneasca si va oferi vizitatorilor din oraş şi din zonele invecinate posibilitatea de a viziona cele mai noi filme, simultan cu lansarea lor la nivel national', a declarat Andrea Buda, directorul de marketing si PR al Cinema City Ungaria si Romania, prezenta la evenimentul de inaugurare.

In perioada 16 – 22 decembrie, Cinema City Targu Mures va avea in program doua premiere, „Misiune Imposibila', cu Tom Cruise, „Sherlock Holmes' cu Robert Downey Jr. si Jude Law in rolurile principale, si o avanpremiera „Alvin si veveritele 3', cu binecunoscutele si indragitele veverite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle