Cameron Diaz s-a maritat cu Benji Madden!

Una dintre celibatarele convinse ale Hollywood-ului, Cameron Diaz, s-a casatorit.

Cameron Diaz s-a maritat cu Benji Madden!

Cameron Diaz si Benji Madden, membru al trupei Good Charlotte' s-au casatorit pe 5 ianuarie, ceremonia si petrecerea avand loc in casa actritei din Beverly Hills.

La eveniment au fost prezenti aproximativ 90 de invitati, printre care numeroase vedete: Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Samantha Ronson, Drew Barrymore, care a fost una dintre domnisoarele de onoare si altii. Nepotul rockerului Benji Madden, fiul lui Joel Madden si Nicole Richie, Sparrow, a fost cel care a purtat inelele spre altar, conform unei traditii americane.

Cuplul a oferit o declaratie oficiala, marturisind ca abia asteapta sa incepa aceasta calatorie in doi.

Cameron, de 42 de ani, si Benji, de 35, s-au logodit in luna decembrie, dupa doar cateva luni de relatie. Actrita a marturisit in repetate randuri ca „una dintre cele mai gresite idei ale societatii in care traim este ca ar trebui sa ne intalnim partenerul atunci cand avem 18 ani si sa ne traim restul vietii alaturi de acesta.”

Actrita din seria de filme Charlies Angels' a mai fost implicata in relatii cu Alex Rodriguez, Justin Timberlake, Matt Dillon si Jared Leto.

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people