Angelina Jolie si Brad Pitt – cel mai sincer interviu acordat impreuna!

Angelina Jolie si Brad Pitt au acordat un interviu celebrului jurnalist Tom Brokaw, interviu difuzat in cadrul emisiunii The Today Show, in care au vorbit despre operatiile pe care le-a facut actrita in ultimii ani.

Angelina Jolie si Brad Pitt – cel mai sincer interviu acordat impreuna!

Actrita in varsta de 40 de ani a vorbit despre operatia de extirpare a ovarelor care a fost facuta chiar de doctorul care a tratat-o pe mama ei, Marcheline Bertrand, care a decedat de cancer in 2007.

Am avut unele dintre asistentele si unii dintre doctorii ei', a declarat Angelina. Doctorul care a facut operatia mea de extirpare a ovarelor a fost doctorul mamei mele'.

In timpul interviului, Brad a laudat curajul sotiei sale si deciziile ei de a face o operatie preventiva de dubla mastectomie si de a-si extirpa ovarele si trompele uterine.

Nu a existat vanitate in decizia sotiei mele', a declarat Brad. A fost maturitate. Aceasta este viata noastra si vom face ce putem pentru a scoate ce e mai bun din ea. A existat putere in aceasta decizie. A fost doar unul dintre acele lucruri care te intareste si a trebuit sa faca asta pentru copii si a trebuit sa faca asta pentru familia ei, astfel incat sa putem ramane impreuna'.

Angelina Jolie a luat decizia de a-si face aceste operatii dupa ce a fost depistata cu gena BRCA1, gena pe care a mostenit-o de la mama sa si care ii creste cu 50-85% sansele imbolnavirii de cancer mamar si ovarian.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people