Alicia Keys a pozat nud in scopuri umanitare!

Insarcinata in luna a sasea, Alicia Keys a pozat dezbracata pentru a promova cauze sociale.

Alicia Keys a pozat nud in scopuri umanitare!

Interpreta Alicia Keys a facut publica o poza in care apare nud. Astfel, Alicia a dat start campaniei sale sociale We Are Here', ce are drept scop atentionarea si incurajarea societatii sa sustina diverse cauze si campanii precum drepturile homosexualilor, dreptul la educatie pentru femeile in orice parte a lumii, legi mai stricte pentru detinerea armelor si altele.

In poza, Alicia este dezbracata si are semnul pacii desenat pe burta, cantareata fiind insarcinata in luna a sasea. Fotografia a fost postata pe contul de Instagram al interpretei, chiar de Ziua Internationala a Pacii.

Aceasta a declarat ca a decis sa pozeze nud deoarece stia ca o astfel de poza va atrage atentia, reusind sa faca cunoscuta si intentia sa de a face lumea un loc mai bun.

In urma cu doua saptamani, Alicia Keys a lansat pe aceeasi retea de socializare o campanie prin care isi intreba fanii, dar si colegii din showbusiness care este scopul lor pe acest pamant, numele initiativei fiind We Are Here'. Numeroase vedete au raspuns apelului, printre acestea numarandu-se: Jennifer Lopez, Kelly Rowland, Pharell Williams si altii.

De asemenea, Alicia Keys a scris si o melodie pentru aceasta campanie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people