Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021

Este oficial! Timisoara a primit titlul de capitala culturala europeana astazi, la sediul Bibliotecii Naționale a României.

Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021

Orasul Timisoara a primit titlul de capitala culturala europeana astazi, la sediul Bibliotecii Naționale a României. Este, deci, oficial. Frumosul oras de pe Bega a concurat contra altor trei orase din Romania – Bucuresti, Baia Mare si Cluj – in finala pentru titlul cel mare. In 2007, Sibiu a fost primul oras, si singurul pana acum, din Romania care s-a bucurat de acest titlu.

Citeste si:
Timisoara: ghid de explorare urbana

Timisoara, impreuna cu alte doua orase din Europa, vor purta titlul cu mandrie in 2021. Pana atunci, orasul mai are timp sa isi puna la punct toata strategia, sa isi finalizeze proiectele si sa se pregateasca de valul de turisti ce va veni sa-l viziteze, pentru a se ridica la asteptarile pe care acest titlu le impune. Timisoara isi merita distinctia din plin, mai ales pentru modul frumos in care s-a dezvoltat si a crescut in ultimii ani, devenind mai curata, mai aranjata si mai animata pe an ce trece.

Bravo, Timisoara!

Vezi si: Obiective turistice Timisoara – care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat daca ajungi in orasul din Banat

Text: Stefana Macovei

Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle